Instagram-sztár lett a dögös dokikból: náluk szívesen lennénk páciensek
Ezek a sármos úriemberek nap mint nap emberéletekért küzdenek, de akár sikeres modellek is lehetnének.

szexi doki orvos férfi csók
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orvoshoz járás általában mindenkinek kellemetlen, és sokszor csak akkor szánja rá magát az ember, ha már tényleg komolynak érzi a bajt. Ezekhez az doktorokhoz azonban időpont nélkül is szaladnánk: a fess úriemberek nemcsak a foglalkozásuk, de külsejük miatt is figyelemreméltóak. 

A jó orvos ismertetőjegyei

Az amerikai Antigua Egyetem összeállított egy listát, milyen tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen egy jó orvos. A felsorolás szerint az empátia és az erős munkaetika, a professzionalizmus, a biztos tudás, a bizalom, az alázat és a szenvedély elengedhetetlen személyiségjegyek, azonban egy fontos tényező hiányzik. Nem hátrány, ha a doktor külsőleg is vonzó, kutatások alapján ugyanis a megnyerő emberek hitelesebbnek és meggyőzőbbnek hatnak. 

Dr. Mike nem ismeretlen szívtipró az instagramozók körében: a doktor úrnak 3 milliós követőtábora van.

Dr. Evan Antin nemcsak elképesztően jóképű, de még elragadóbbá teszi, hogy állatorvosként rajong a kis kedvencekért is. 

Filippo Melloni Bolognában orvostanhallgató: édesapja inspirálta, hogy ő is fehér köpenyben segítse az embereket, de szerencsére a modellkedésben is otthon érzi magát.

Dr. Yazan A. Ismail a rákgyógyításban jeleskedik, miközben valószínűleg az egész kórház női szakasza a lábai előtt hever.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

How’s everyone’s #Thursday going?

Dr. Yazan A. Ismail (د. يزن) (@doctor.yazan) által megosztott bejegyzés,

Dr. Alberto Centurion hiába próbálja kerek szemüveg mögé rejteni szívdöglesztő vonásait: ő bármikor meghallgathatná a tüdőnket! 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Semana 🙏🏻 🏥🚨

ALBERTO CENTURION 🇧🇷 (@albertocenturion) által megosztott bejegyzés,

Jay Feldman szintén csak hallgató, de vitathatatlan, hogy legalább olyan jól áll neki a sztetoszkóp, mint a fürdőnadrág.

Gabo Roman is a jövő orvosai közé tartozik, de a sármos Puerto Rico-i úriember már legalább annyi beteg szívét megdobbantotta, mint egy defibrillátor. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A legsármosabb doki

Dr. Gabriel Prado Brazíliában él, és neurológia a szakterülete. Nála minden valószínűséggel az is kedvet kap az orvoslátogatáshoz, aki ki nem állhatja a fehér köpenyt. 

Ezt is szeretjük