Mágikus szerelmi kötés

Néhány tipp ahhoz, hogyan élesztheted újra kihűltnek hitt szerelmeteket, vagy éppen biztosíthatod be egy egész életre magatoknak a boldogságot.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ősidők óta a szerelem, a szerelmi kötések a "legnépszerűbb" varázslatok. A falu vajákos asszonyától vagy épp a népszerű varázslótól mindig ezt kérték. Sokat vitatott téma, hogy annak a fehér vagy a fekete ágának részei, de a végeredmény mindig ugyanaz. Egy szorosabbra fűzött kapcsolat vagy egy beteljesedett szerelem.

Hogyan működik a kötés?

Egyik alapszabálya, hogy csak akkor működhet jól, ha mindkét emberben van hajlandóság egymás iránt. Ez nem játék! A szerelmi bájitalként felhasznált kötés szinte minden esetben negatívan végződik, ráadásul a következő életre is kihat. Éppen ezért nem lehet kockáztatni, és csak akkor szabad a kötést alkalmazni, ha arról mindkét fél tud, és beleegyezik.

Ha valaki tudta nélkül mászol bele a lelkébe, az bizony már fekete mágia. Fontos megemlíteni, hogy csak abban az esetben ajánlják a kötést, ha úgy érzed, megtaláltad az igazit. Múló kalandokra nem szabad alkalmazni, mert komoly következményekkel járhat.

Ha elvégeztétek a rituálét – lehetőleg párban –, akkor nem kell mást tenni, csak élvezni egymás szerelmét. Nem biztos, hogy örökké tart, de ha párod egyik hajszálát újhold első estéjén kirakod a holdfényre, akkor ismét felerősödik a kötés.

Milyen eszközök szükségesek a kötés elkészítéséhez?

 • Vörös rózsa vagy annak szárított szirmai.
 • Rózsavíz.
 • Papírlap.
 • Vörös selyemfonál vagy selyemszalag.
 • Édes vörösbor.
 • Vörös gyertya.
 • Csak nagyon elszántaknak: mindkét féltől egy csepp vér, amit a másik elfogyaszt.

A szerelmi kötés elkészítése

Első lépés

Végy egy papírlapot, itasd át rózsavízzel, vagy csepegtess rá pár csepp rózsaolajat.

Második lépés

Ezután írjátok föl rá a neveteket úgy, hogy a fiú kezdi a lány nevével, és a lány folytatja a fiú nevével. Tekerjétek össze a papírt, és kössétek meg a vörös selyemszalaggal, három csomóval. Ezt hétszer meg kell ismételnetek, tehát hét darab összegöngyölt papírnak kell előttetek lennie.

Harmadik lépés

Fogjátok meg a vörös gyertyát, gyújtsátok meg, és hét percig égessétek úgy, hogy a hét perc alatt a lángot figyelitek, és az egymás iránt érzett szerelmetekre gondoltok. Hatásosabb, ha fogjátok egymás kezét.

Negyedik lépés

Ha letelt az idő, a megolvadt viaszt rá kell önteni a csomókra. Mindegyik csomón legyen viasz! Ha egyedül csináltad végig a rituálét, ugyanígy kell eljárni.

Ötödik lépés

Ezután a tekercseket be kell raknod az ágy alá úgy, hogy négyet az ágy sarkaihoz teszel, hármat pedig - fej felé fordított háromszög alakban - középre. Ha egyedül csináltad, akkor a párod ágya alá kell tenni a papírokat.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A szerelmi kötések feloldása, csak végszükség esetén!

A módszer ugyanaz, mint az elkészítésnél, annyi különbséggel, hogy visszafele kell haladni a sorrenddel. Vedd elő a papírokat, égesd a gyertyát hét percig – ha párban csináljátok a feloldást, akkor egymás kezét keresztben fogjátok meg –, majd törjétek fel a viaszpecséteket, a papírokat pedig szigorúan két részre tépjétek szét. Így a kötés megszűnik.

OLVASD EL EZT IS!

 • horoszkóp
 • nyugati horoszkóp

Mire számíts a férfitól hosszútávon?

 • párkapcsolati probléma
 • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük