Szerelmi varázslat 3 lépésben

Ne várd tétlenül, hogy a szőke herceg egy szép napon majd bekopogtat hozzád. Ha társra vágysz, varázsolj, és az elemek elhozzák a párod.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szerelem esetében nem irányíthatjuk a mágiát közvetlenül egy másik személyre, mivel nem lenne helyes megfosztanod őt szabad akaratától. Ha egy bizonyos személy megszállottja vagy, mivel úgy érzed, az imádott lény figyelme téged is értékesebbé tehet, a gond az önbecsüléseddel van. Ebben az esetben kisebbségi komplexusodon kell túljutnod, egy gyógyító igézet segítségével.

Ha azonban készen állsz arra, hogy a szerelem belépjen az életedbe, használd a szerelmi bűbájt. Mielőtt azonban belefognál a varázslatba, tedd meg a megfelelő előkészületeket. A varázslást kivetett körön belül kell végezni, miután megszólítottad az elemeket. Ha befejezted a mágikus munkát, zárd be csakráidat, kivéve a gyökércsakrát és a koronacsakrát - ezeket hagyd még egy kissé nyitva. Egyél-igyál, hogy leföldeld tudatodat, és könnyebben térhess vissza a hétköznapi tudatállapotba.

Szerelmi bűbáj

Ha készen állsz arra, hogy eljöjjön hozzád a szerelem, akkor ezt a bűbájt neked találták ki. A varázslattal azt jelzed, hogy olyan pontra érkeztél az életben, ahol vágysz egy szerelmi kapcsolatra. Ez a szertartás akkor a leghatékonyabb, ha az új szerelmet magadnak kéred, ám abban sincs semmi kivetnivaló, ha valaki más javára szórod el az igézetet, de legyél biztos abban, hogy az illető kész a kívánságát a szellemre bízni. Akárki végzi a bűbájt, a kristályokat mindig a kérelmezőnek kell hozni.

Előkészítés

A kör kivetése előtt a bűbájhoz szükséges vizet hagyd kint a holdfényben. A mágiában a Hold az árapály őrzője, és ezzel a bűbájjal éppen azt kéred, hogy a szerelem a megfelelő időben érkezzen el valakihez.

Kellékek

 • Vörös gyertya, 20 cm hosszú
 • gyufa
 • egy kisebb csiszolatlan rózsakvarc
 • egy kisebb csiszolatlan, áttetsző kvarc
 • kehely vagy pohár
 • 125 ml víz
 • 25 cm oldalú, négyszögletes vörös szövet
 • 60 cm hosszú zsinór.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Időzítés

Végezd a varázslatot növekvő Holdnál, lehetőleg pénteken, a bájos Vénusz napján.

A bűbáj elszórása

Először is, gyújtsd meg a vörös gyertyát a következő szavakkal: „Mint a Hold fent, úgy ég e láng, aki szeret, eljön hozzám.”
Majd fogd egyik kezedbe a rózsakvarcot, a másikba pedig az áttetsző kvarcot. Képzeld el, hogy a tengerparton sétálsz, egy új szerelem lép ki hozzád a hullámokból, és elindul feléd, te pedig felé. Míg erre gondolsz, érintsd össze a valóságban a kezeid, és helyezd át az áttetsző kvarcot a rózsakvarcot tartó tenyeredbe.

Tedd a köveket a kehelybe, és öntsd rájuk a vizet, a következő szavak kíséretében: „Elhozza a holdsugár azt, ami szívem vágya, a dagály fürdeti, és a tűz megáldja.” Az említett „tűz” a gyertya lángja, amelyet teljesen le kell égetned.

Hagyd a kristályokat a kehelyben három napig, majd vedd ki, és tedd őket együtt a vörös szövetre. Köss belőle a zsinórral egy szoros kis batyut, amit egy holdcikluson keresztül hordj a nyakadban.

Ann-Marie Gallagher
Boszorkánybibilia

Részletes és átfogó könyv a mágikus képességekről. Megtalálható benne minden, amit a témáról tudni érdemes: szokások és hagyományok leírása, ösvénymunka, szertartások, bűbájok, jövendölési technikák.
Az újoncokat gyakorlati tanácsokkal látja el a wicca életmód olyan hétköznapi kérdéseivel kapcsolatban is, mint az oltár felépítése, az eszközök felszentelése vagy a kör kivetése.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
A könyvet itt rendeljeted meg!

OLVASD EL EZT IS!

 • horoszkóp
 • nyugati horoszkóp

Mire számíts a férfitól hosszútávon?

 • párkapcsolati probléma
 • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük