2020-as nagy szerelmi horoszkóp: szívügyekben rengeteg változást hoz az év

Ez az év végre számtalan csillagjegynek kedvez, új esélyeket, fontos döntéseket ígér.

tel-lany-sziv

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2020 - remekül mutatnak az új esztendő számai, a kettes a kapcsolatoké, a nulla a lehetőségeké. Szívügyek szempontjából ez abszolút ígéretes, és ezt az éves szerelmi horoszkóp is megerősítheti.

Az egyedülállóknak egy új kapcsolat reménye csillanhat fel? A pároknak egy még boldogabb folytatásé? Itt az idő lerántani a leplet Cupido terveiről: vajon kinek mit szövöget 2020-ra?

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ha még keresel

Mikor jön már el a te időd? - kérdezhetted olykor 2019-ben. Jó hírünk van! A 2020-as éves szerelmi horoszkóp szerint Cupido listáján most te következel. Már rögtön az esztendő elején megérkezhet a szerelem, mégpedig egy olyan férfival, akit egyelőre nem ismersz, és nem is a barátaid által találkoztok. A véletlen sodor felé. Ha sikerül megugranotok minden próbatételt, a következő szilvesztert is együtt tölthetitek. Nyáron akadhat egy kis gubanc ugyanis, és ősszel csitulhatnak el a kedélyek. A helyzet mindenesetre reményteli.

Ha párkapcsolatban élsz

Párban ez az esztendő nyárig számodra sem jó, sem rossz kapcsolati eseményből nem hoz meghatározót. Harmónia, nyugodt mindennapok egymásutánja ígérkezik, egy igazán stabil állapotban bizakodhatsz. Ősztől azonban kis fordulatot vehetnek a dolgok. Kapcsolatotokba beköltözhet a féltékenykedés, és ennek nagy valószínűség szerint egy valós harmadik lehet majd az oka. A gyanú mindeközben nem feltétlenül lesz megalapozott. Ettől fogva ugyanakkor őszinteségben sokat fejlődik a kapcsolatotok.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ha még keresel

2020 számodra már 2019-ből nézve is vonzó és szimpatikus lehet. Megérzésed helytálló: valóban jó kis évre számíthatsz a szívügyek szempontjából. Egyedülállóként lassan elbúcsúzhatsz szingli létedtől. Élvezd ki az előnyeit, mert tavasz végétől valakivel, akit egy ismerős által utadba sodor a sors szele, új kapcsolat várhat. Az illető épp olyan lesz, amilyennek megálmodtad. Legboldogabb évszakod a nyár lehet a szívügyek szempontjából, az ősz és a tél pedig nyugalmas, szinte eseménytelenül harmonikus.

Ha párkapcsolatban élsz

Ha párban vagy, ez az esztendő számotokra az érzelmi elmélyülésé, sőt, akár a hosszú távú elköteleződésé is lehet. Lelkileg közelebb kerülhettek pároddal, mint valaha is voltatok. Tavasszal ígérkezhet egy közös kiruccanás, ami egy kis plusz pezsgést visz a napjaitokba, és kedvet csinálhat egy hosszabb nyári úthoz is. Nyár végén előfordulhat, hogy egy apró kapcsolati bökkenőt kell közösen megoldanotok, átvészelnetek. Az év ünnepekkel tarkított téli szakasza lesz várhatóan a legszebb, legromantikusabb.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ha még keresel

Szerelmi szempontból sikerülhet legjobban a 2020-as éved, különösen, ha szingli vagy. Most ugyanis az év első felében találkozhatsz valakivel, akivel ugyan először egyszerű flörtnek indul minden, de idővel lángra kaphat a szívetek. Hosszú távú kapcsolat is kialakulhat, ha mindketten úgy akarjátok. Ősszel adódhat egy kisebb hullámvölgy, amikor a hogyan tovább kérdését kell megvitatni, de az út jó eséllyel felfelé és tovább vezet. Az új évet valószínűleg párban köszöntheted majd.

Ha párkapcsolatban élsz

Kedveseddel az év stabil harmóniában telhet, még akkor is, ha olykor-olykor lesznek feloldandó konfliktusok, feszültségek. Nincs tányér csörrenés nélkül, mint mondják, tehát, aggodalomra semmi ok. Az, hogy néha meg kell vitatnotok dolgokat, ráadásul fejlesztően hathat. 2020-ban jobbá válhat a kommunikációtok, sokkal hatékonyabb, sokkal eredményesebb lesz. E szempontból egy teljesen új időszak indul el közöttetek.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha még keresel

Szinglilétedet különösen év elején élvezheted sok barátnős program alkalmával. Tavasz végén egy régi osztálytársad vagy régi jó barátod jöhet képbe, mint potenciális partner. Ez lesz 2020 nagy meglepetése a számodra, mivel annak idején egészen más szemmel nézhettél az illetőre. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Késő tavaszi, nyár eleji találkozásotok meghatározó lehet. A férfi és közted első pillanattól kialakul az a bizonyos vonzódás, és hamar kiderül, remek beszélgetőtársak vagytok. Mire véget ér a nyár, akár már egy pár is lehettek. 

Ha párkapcsolatban élsz

Pároddal, ahogy telik az idő, egyre szépül majd az évetek. Év elején hol neki, hol neked lehetnek olyan megoldandó feladataid, melyek sok figyelmet és energiát elvonnak. Ebben a szakaszban egymás támaszaiként legyetek jelen. Nyártól egy lazább időszak veszi kezdetét, ősszel, télen pedig egy új terv közös megvalósításában kezdhettek együttműködni. A dolog nagyobb lélegzetvételű lehet, és mindkettőtöknek fontos. Nem hiába, ekkor egy új fejezet indulhat el párkapcsolatotokban.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha még keresel

Egyedülállóként az esztendő első felében inkább a nézelődésé, a keresgélésé lesz a főszerep. Noha ebben az időszakban nem valószínű sok változás, az év második felében annál inkább. Július-augusztustól felgyorsulnak az események. Képbe jöhet egy pasi, aki eddigi zsánereddel ellentétes karakter, mégis levehet a lábadról. Ennek valószínűleg a megnyerő belső, a kisugárzás lesz a fő oka. Egy-két szuper randi, és be is indulhat a kettőtök közös története.

Ha párkapcsolatban élsz

Szíved választottja és közted az esztendő során elenyésző mennyiségű konfliktus lesz. Vigyázz, ez csak akkor jó, ha közben senki nem hallgat el, nem nyel le sérelmeket. Fontos tudatosan odafigyelnetek a hatékony kommunikációra. Késő tavasszal egy váratlan, de pozitív fordulat hoz létre egy tartós, új helyzetet. Ősz végére egyikőtök karrierje szólhat közbe a jövőről alkotott tervek megvalósításában, de közös erővel megszülethet egy C opció, ami végre mindkettőtöknek elhozza a teljes elégedettséget és boldogságot.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ha még keresel

Szerencse kísérhet a változás esztendejében, 2020-ban. Részedről legalábbis mindenképp a változás éve lehet ez, hiszen bizonyosan vannak zsákutcák, téves próbálkozások mögötted, de most fordulhat a kocka. Új férfi jelenik meg környezetedben, az illető pedig minden eddiginél nagyobb rajongást, erősebb érzelmeket válthat ki belőled. Mire elmúlik az első negyedév, már pontosan tudod, ki lesz ő. Nyáron egy másik illető is képbe jöhet, de mint kéretlen udvarló. Őt bátran hárítsd el, hiszen jó eséllyel a váratlan tavaszi érzelmek az év végére annyira elmélyülnek, hogy egy tartós, hosszú távú kapcsolatban csúcsosodnak ki.

Ha párkapcsolatban élsz

Amennyiben már megtaláltad a szerelmet, pároddal ez az esztendő az összecsiszolódásról szólhat. Lehetnek dolgok, melyekben akár még egy több éves kapcsolat ellenére sem sikerült gond nélkül megtalálni a közös nevezőt. Most ez sikerülhet, és egy nyugalmasabb, vitáktól mentesebb szakasz kezdődik el a párkapcsolatotokban. A nyaratok egyébként különösen forrónak ígérkezik, vonzalmatok tetőfokára hághat. Ez az érzelmeiteknek is plusz töltést ad, és az eddigi erős kapcsolat még inkább elmélyül, valódi, érett összetartozást hoz.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha még keresel

Év elején lehet egy hiábavaló próbálkozásod, de ez a pasiügy inkább tanít, felnyitja a szemed, semmint elkeserítene. Ebben az évben megváltozhatnak a férfiakkal szembeni elvárásaid. Ami eddig fontos volt, most háttérbe szorulhat, okulván a dologból. Újabb esélyed nyár elején érkezhet el, de ez már egy sikeresebb nekifutás lehet. Nézőpontod változása szerelmi életedben is pozitív változást hozhat. Kicsit ugyan lassan indulhat be a dolog, de, ha lesz belőle valami, őszre már bizonyosan egy elmélyültebb, érzelmekkel teli párkapcsolat alakulhat ki.

Ha párkapcsolatban élsz

2020 a párkapcsolatodban meghatározó időszak lehet, ugyanis sorra születnek meg bennetek a jövőről alkotott elképzelések, tervek. Eközben elő kell vennetek kompromisszumkészségeteket, és érdemes hatékonyan kommunikálnotok, ami rendkívül jó tréning lesz a számotokra. Mire eljön az esztendő vége, tiszta képet láthattok közös jövőtökről. Ne ugorjunk azonban ekkorát, addig még egy izgalmas tavaszi út és egy programokban különösen gazdag nyár is vár rátok.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ha még keresel

Szingli Skorpióként nem győzöd bezsebelni az elismerő bókokat és pillantásokat az év első hónapjaiban. Ez megerősíti az önbizalmadat, és várakozással telve indulhatsz neki az évnek. Szívügyeid is kedvezően alakulnak. Nyáron ugyan még lubickolhatsz az egyedülálló léted előnyeiben, és élvezettel ismerkedhetsz, azonban mire eljön az ősz, valaki igen erős hatással lesz rád, és teljesen meghódíthatja a szíved. Vele hosszútávon is el tudod magad képzelni, és erre minden esély meg is van. Az a fontos, hogy jól kommunikáld felé, mire vágysz, és te is figyelj rá annyira, mint ahogy ő figyel rád.

Ha párkapcsolatban élsz

Kapcsolatod a pároddal mind belülről, mind kívülről nézve csodálatos lehet. Olyannyira, hogy valaki, aki kevésbé elégedett a sorsával, megpróbálhat tudatosan belerondítani a képbe. Mivel azonban szerelmetek erős, nem sikerül éket verni közétek. Nyáron egy csodás utazás ígérkezik, ami örök emlékeket hagy a szívetekben. Ősz táján egy karrierkérdésben segítetek egymásnak dönteni. Ez erősíti az érzést, hogy mindig, mindenben számíthattok egymásra, és még komolyabb szintre léphet a kapcsolatotok az év vége felé közeledve.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha még keresel

Két fő szerelmi vonal várható 2020-ban, két különböző férfival. Az egyikük ugyan külsőleg igazán kedvedre való lesz, de idővel kiderülhet, belül vannak hiányosságai. A másik viszont nem feltétlenül lesz az eseted, mégis megfog az, ahogyan beszél, ahogy viszonyul hozzád, a világhoz. Az év egyik nagy feladata, hogy válassz közülük, és levond a következtetéseket. A másik, hogy ezekből okulva egy harmadik illetőt, aki feltehetően a tél közepe-végén jelenik meg az életedben, ne riassz el, és hagyj időt mind neki, mind magadnak is, hogy egy szépnek ígérkező kapcsolat végre kibonthassa szirmait. Vele viszont egy komolyabb akadályt közösen kell majd legyőznötök.

Ha párkapcsolatban élsz

2020-ban párod és te olyan értelemben nyittok egy új fejezetet, hogy egymás szeretteivel, családjával fűzitek szorosabbra a kapcsolatot. Ezáltal szerelmetek, elköteleződésetek is mélyül, érzelmileg pedig gazdagabb lehet a közös életetek. A nyári tervek kapcsán lehetnek eltérő elképzelések, de ezeket játszi könnyedséggel sikerül megoldani. Télen sok-sok mély és őszinte beszélgetés várható, illetve egy nagyon meghitt ünnepi időszak, amit álomszép lesz együtt megélni. Az év vége egy igazán örömteli eseményt is tartogat majd számotokra.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha még keresel

Jelölteddel kapcsolatban kisebb-nagyobb csalódás érhet az év első felében, és ez lehet, hogy eltántorít a további reményektől egy vele szövődő viszonyban. Akár ő, akár egy új férfi lép az életedbe, tavasz végén jön a fordulat, és végre jól kezdenek alakulni a dolgok szerelmi téren. Ez az időszak egyértelmű, kölcsönös vonzalmat ígér, mely akár egy komoly kapcsolathoz is vezethet. Mindketten kicsit bátortalanok lehettek, de idővel megtörhet a jég, és akár már nyaralni is együtt mentek majd.

Ha párkapcsolatban élsz

Párkapcsolatodban kettős a kép, ami 2020-at illeti. Lehet egy visszatérő probléma vagy kérdés, melyet nem lesz egyszerű tisztázni, mivel mindketten a saját elképzelésetekhez ragaszkodtok. Ez egyfajta próbatétel, de ne aggódj. Attól a ponttól, hogy képesek vagytok végighallgatni és megérteni a másikat, minden sínre kerül. Talán nem is áll olyan messze egymástól, amit akartok, csak másként kell megközelíteni a dolgokat. Kora tavasszal sok színes, barátokkal töltött program várható, nyáron viszont romantika minden mennyiségben.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha még keresel

Amennyiben még nincs párod, az év első felében egy barátnőd szemelhet ki neked valakit a baráti társaságából. Lehet, hogy vonakodnál a zavarba ejtő helyzettől, de érdemes ebben kicsit változnod, és adni egy esélyt, hisz akár a nagy ő is lehet. Nyáron végre sikerül legyőznöd a gátlásaidat, és kiélvezheted a nőiességed, nem csoda, ha sorban fordulnak meg utánad a pasik. Ennek köszönhetően augusztusra eljöhet a gyökeres változás az életedben szerelmi téren, amit már nagyon megérdemeltél.

Ha párkapcsolatban élsz

Pároddal remekül alakulhat az év, több kisebb-nagyobb utazás ígérkezik számotokra januártól decemberig. 2020 feladata, hogy közös nevezőre hozzátok pénzügyi elveiteket, elképzeléseiteket. Míg az egyikőtök nagyvonalúan költekezne, a másik spórolna. Próbáljátok egymás érveit is figyelembe véve megtalálni az arany középutat. Nyáron egy olyan élményben részesülhettek, amit még egyikőtök sem élt át. Ez örök emlék lehet számotokra. Tél elején lelkileg kerülhettek közelebb egymáshoz, ami egy szinttel feljebb emeli a kapcsolatotokat.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ha még keresel

Tavasszal még csak nézegetsz egy helyes pasit, de nyárra már akár el is indulhat valami közöttetek. A férfi egy új vagy meglévő kollégád lehet, vagy akár munka kapcsán ismerheted meg őt, mint üzleti partnert, kuncsaftot, vásárlót. Nyáron sokan próbálhatnak veled flörtölni, ezt az akkor különösen erős kisugárzásodnak, az egyre erősebb magabiztosságodnak köszönheted majd. Ősszel úgy érezheted, át kell gondolnod szerelmi életed, melyben egy igazán fontos változás ígérkezik.

Ha párkapcsolatban élsz

Az esztendő a pároddal abból a szempontból lehet próbatétel számotokra, hogy egyikőtöknek több megértésre, támogatásra, segítségre lesz szüksége, és még inkább számít a másikra, mint alapesetben. Összetartásotok rendkívül sokat fejlődik. Tavasszal egyébként egy kis féltékenység kavarhatja fel az állóvizet, késő ősszel pedig egy nagyobb, közös döntést kell meghoznotok, ami hosszútávon befolyásolhatja majd a közös életeteket. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük