7 szép szilveszteri üzenet, ami egy SMS-ben is elfér - Szerezz velük örömet!
Kedves, hangulatos üzenetek, melyek szebbé teszik a szilveszteri köszöntést.

unnep-telefon-no
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akár otthon, meghittebben, akár egy buliban sok-sok emberrel köszöntöd együtt az új évet, bizonyára lesz olyan, aki az óév utolsó óráiban eszedbe jut. Ha nem szeretnéd felhívni, inkább csak egy üzenettel jeleznéd, hogy gondolsz rá, de nincs ötleted, mit is írj, mutatunk néhány ünnepi hangulatú sms-t.

A következő üzenetek bármelyikét nyugodt szívvel átküldheted akár a családtagjaidnak, akár egy kedves barátnak vagy kollégának, a címzett bizonyára örülni fog neki. Hiszen sokan jobban értékelik a kicsit bővebb szilveszteri üzeneteket egy egyszerű BÚÉK-nál. Ha  nincs konkrét ember, akinek elküldenéd, ezeket a szövegeket akár ki is posztolhatod a faladra.

1.

Mikor kigyúlnak a fények, tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

2.

Kristálygömbben téli álom, szertefoszlik, ha megrázom. Hópelyhek szállnak belőle, tündérek táncolnak előtte. Csillogó szemmel rád néznek, kívánnak Boldog Új Évet!

3.

Hogy boldog lehess, három kincset keress: higgy, remélj, szeress. Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket, mit csak lehet!

4.

Megcélozni a legszebb álmot, kinevetni a világot, gyűjteni a barátságot, mindig szeretni és remélni, így érdemes a Földön élni! BÚÉK!

5.

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet! Költözzön szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

A cikk az ajánló után folytatódik

6.

Lassan vége lesz az évnek, terveid már biztosan a jövőbe néznek. Gondolatban koccintok éjfélkor veled, és kívánok boldog, sikeres újévet neked. BÚÉK

7.

Megpihen az órarugó, vigyázzban áll a két mutató. Majd a nagyobbik előredőlve, átlép az új esztendőbe. Onnan visszaszól a kicsinek: Boldog új évet mindenkinek!

Szilveszter más országokban

Brazíliában fehér ruhába öltöznek az emberek, és lehetőség szerint a tengerparton töltik a szilvesztert. Ecuadorban az óév özvegyeinek öltözött férfiak lepik el az utcákat. Mutatjuk, milyen a szilveszter a világ más országaiban!

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük