Gyönyörű tengerpart lett a szeméttelepből: zseniális, ahogyan átalakult

Ha már a kihívások képesek tömegeket megmozgatni, miért ne használjuk jóra ezt a lehetőséget?

manila-obol
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közösségi oldalakon nagy divatja van a különböző kihívásoknak, melyek lényege, hogy a felhasználók elvégeznek egy bizonyos feladatot, és azt a megadott hashtaggel ellátva feltöltik az internetre. Ezek általában vicces, de sokszor bugyuta vagy súlytalan kezdeményezések, amelyek kizárólag a szórakozást szolgálják. Mostanában viszont többeknek eszébe jutott, hogy ezt a lehetőséget, ami tömegeket késztet arra, hogy energiát nem sajnálva hódoljon a legújabb trendnek, jóra is lehetne használni.

Napjainkban, amikor a környezetszennyezés sosem látott méretet ölt, minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy az emberek hatékonyan fellépjenek a probléma megoldásáért. A közösségi médiában megjelentek a kulcsszóval megosztott képpárok, melyek egyikén szeméttel borított helyszín látható, majd miután a feltöltő kitakarította a helyet, a tiszta állapotról is mutat egy fotót. A kihíváshoz bárki csatlakozhat, a világ bármely pontján. Íme, néhány ösztönző példa a látványos átalakulásra!

Kiemelt kép: Getty Images/Jes Aznar

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük