Rémisztő videó! Furcsa alak jelent meg a felvételen

Kísértet volt?

Az angliai Ye Olde Man & Scythe pubban szellemet rögzíthetett egy biztonsági kamera.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Az angliai Ye Olde Man & Scythe pubban szellemet rögzíthetett egy biztonsági kamera.

Félelmetes videó borzolja a kedélyeket világszerte néhány hete, ugyanis a felvételről azt feltételezik, kísértet látható rajta.

A videót az egyik legöregebb angliai pubban rögzítette egy biztonsági kamera 2014. február 14-én, pénteken hajnalban. A pub Manchesterben található, és egyike az ország négy legrégibb ivójának.

Hátborzongató pillanatok

Arra, hogy a videón ilyen különös jelenség látható, egy szokatlan és magyarázatra szoruló dolognak köszönhetően lettek figyelmesek az angliai pub működtetői.

A pubban dolgozók ugyanis, amikor munkaidejük elkezdődött, egy darabokban heverő összetört pohárra lettek figyelmesek a padlón, ezért ellenőrizni akarták a kamera felvételeit, hogy megtudják, mi történt. A készülék azonban 6 óra 18 perckor leállt. Kiderítendő, mi történt, és miért állt le a szerkezet, megnézték a rajta lévő videót, és teljesen ledöbbentek azon, amit láttak.

A videó

A felvételenugyanis az látható, hogy a hajnali órákban a pubban hirtelen fény- és árnyékfoltok kezdenek cikázni fel-alá, és egy különös, kísértetre emlékeztető alak tűnik fel a bárpult előtt. Nézd meg a videót!

A pub működtetője, Tony Dooley elmondása szerint nem hisz a szellemekben, ám az eset, ami az öreg pubban történt nemrégiben, megváltoztatta ez irányú nézeteit.

Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ki lehet a felvételen?

A pubról az első feljegyzések 1251-ből valók. Kezdetben nyilvánosház volt. Azt, hogy mikor épült, tulajdonképpen nem is lehet tudni, ám azt igen, hogy 1636-ban újjáépítették az épület nagy részét. Csupán a pince őrzi az eredeti szerkezetet. A homlokzat korai huszadik századi rekonstrukció.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A szellem kilétével kapcsolatban vannak találgatások. 1651-ben ugyanis, a boltoni mészárláskor az épület előtt végezték ki Derby grófját, James Stanley-t, akinek a családja hosszú időn át volt a tulajdonosa a pubnak, és akinek a széke, melyen állítólag lefejezése előtt közvetlenül ült, ma is ott van a pubban - ahogyan sokak szerint a szelleme is. Azok közül, akik látták a videót, sokan úgy tartják, ő jelenhetett meg 14-én hajnalban a pubban.

Furcsa szellemalak jelent meg a családi fotón

Nézegess képeket!

Elolvasom

Paranormális jelenségek helyszíne

Mivel a boltoni mészárlás több száz ember életét követelte, a hely a paranormális események iránt érdeklődők számára kész aranybánya. 2006-ban például tartottak itt egy szeánszot, melynek keretében a résztvevők elmondása szerint legalább 25 lelket sikerült megidézni, köztük egy nőt, aki évszázadokkal azelőtt akasztotta fel magát az épületben, egy nyolcéves kislányt és egy kutyát.

Szerinted mi látható a titokzatos felvételen?

Fotó a pubról: www.wikipedia.org, Ian Roberts.

Ezt is szeretjük