Kísértet bolyong a 300 éves hotelban? Több szemtanú is ezt állítja

A Somerset hotelbe már szellemirtó szakembereket is hívtak a kétségbeesett üzemeltetők.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megelégelték a paranormális tevékenységet, és szellemirtókat hívtak az amerikai, somerville-i hotelnek, a Somersetnek az üzemeltetői, mivel az épületben immáron ötödik éve garázdálkodik - legalábbis az ottaniak tapasztalata szerint - egy vicces kedvű kísértet.

Vicces kedvű, ugyanis nem a szokványos ajtócsapkodós, falakból kopogó vagy videofelvételen rémisztő árnyékként megjelenő szellemről van szó, szokásai egészen rendhagyóak.

A kísértet ugyanis csikizi, megtréfálja a hotel fenntartóit és vendégeit. Noha mindez mulatságosnak tűnhet, valójában nem az: gondolj csak bele, milyen érzés lehet, amikor egyedül vagy egy szobában, és egy láthatatlan kéz hozzád ér. Ugye, hogy nem nevetnél?

Különös beszámolók

A hotel lakói számos alkalommal számoltak be furcsa jelenségekről az elmúlt évek során. Az elmúlt hónap folyamán például arra panaszkodott az egyik vendég, hogy valaki megcsiklandozta a talpukat és a nyakukat alvás közben, illetve, tapasztaltak olyat is, hogy az ágy alá elhelyezett cipőket valaki éjszaka összekeverte.

A poénos jelenségek mellett persze tapasztalhatóak klasszikusan szellemjárásra utaló jelenségek is. Az alagsorban egy alkalommal egy suttogó női hangot hallottak, mely segítségért könyörgött, de egy kisfiú elmondása szerint még szellemet is látott az épület falai közt. A hotel nem is lenne csoda, ha valóban szellemjárta hely lenne, mivel 1748-ban alapították, a legrégebben működő hotel a térségben.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Jönnek a szellemirtók

A szálloda fenntartója, hogy véget vessen az ijesztő jelenségeknek, szellemirtókat hívott, akiknek elmondásuk szerint megvannak a módszereik, hogy egyrészt tetten érjék, másrészt eltávolítsák a kísérteteket az érintett helyekről.

Például UV-s mérőberendezést és lézerfényt használnak arra, hogy bemérjék a szellemek energiáit, valamint füstgépet, hogy az árnyalakokat leleplezhessék. Bár mindez úgy festhet, mintha egy hollywoodi filmből idéztünk volna, a  Paranormal Diagnostics Group létező szellemirtó cég.

Hogy a szellemirtás mennyire lesz sikeres, egyenlőre nem tudni, de biztosan érdekes lenne élőben megfigyelni, miként dolgozik egy szellemirtó brigád  csúcstechnológiás lézerberendezéseivel.

Fotó: jimharold.com

Ezt is szeretjük