Elolvadsz, ha megtudod, miért nem lehetett rendőr ez a kutya - Más munkát kapott

Jobban szeretett pacsit adni, mint harcolni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem mindenkit teremthet az ég a bűnüldözésre. Gavel, a német juhász kölyök története mesébe illő módon alakult: legelőször kibukott a rendőrségi kutyaakadémiáról, mert túl szelídnek bizonyult a feladatköréhez. Egészen másra volt hivatott.

Ausztráliában, Queenslandben történt az eset, amelyről hivatalos elutasítás is született, leírva azt, hogy a kutyus nem tudta bebizonyítani a képességeit, így félő, hogy nem állná meg helyét egész életében a frontvonalon. Gavel ugyanis nemes egyszerűséggel nem szeretett harcolni, odabújni viszont annál inkább.

Új feladatot kapott

A kutya szerencsés módon mégsem került hátrányba túlzott barátságossága miatt, ugyanis nagyon jó barátra lelt Paul de Jersey, a queenslandi kormányzóság bírája személyében. A férfi februárban rangot is adott Gavelnek, ő lett a kinevezett alelnöki kutyus. Új feladatkörében pedig a vendégeket és a turistacsoportokat kell fogadnia, ami sokkal testhezállóbb feladat számára.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük