Így zajlik a magyar rendőrségnél egy elfogás élesben: lebilincselően izgalmas videó

A 22 éves youtuber, Szecso a Rendőr Lettem című videósorozatában testközelből mutatja meg a magyar bűnüldözők mindennapjait.

Szecso Rendőr Lettem videósorozata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A YouTube 2005-ös alapítása óta az oldal a világ legnagyobb videómegosztó webhelyévé nőtte ki magát. Szinte minden témában találhatunk itt kisfilmeket, legyen az lakásdekoráció, divat, filmek vagy akár receptek. Bárki készíthet tartalmakat rá, sőt napjainkban a youtuberkedés már külön szakmának minősül.

Nemcsak a tengerentúlon, hanem hazánkban is jó pár olyan tehetségről tudunk, akik kreatív ötleteikkel és izgalmas videóikkal több százezres, vagy akár milliós nagyságrendű feliratkozó tábort gyűjtöttek maguknak. 

A magyar youtuber élesben mutatta be, hogy zajlik egy elfogás a rendőrségnél

Szécsényi Andris vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Szecso is a tehetségek közé tartozik. A 22 éves fiatalember hét évvel ezelőtt kezdett videókat gyártani a csatornájára. Először az interjú műfajában bontogatta a szárnyait, majd két évvel ezelőtt kezdte el azt a videósorozatot, ami meghozta számára az igazi ismertséget. Egy-egy napra különböző szakmákban próbálta ki magát, és elejétől a végéig filmre vette, hogyan boldogul pultosként vagy hentesként.

A rendőrök hivatásába is betekinthettek a nézők általa, és bár eleinte mindössze egyetlen kisfilmet akart bemutatni a magyar bűnüldözők egy napjáról, végül olyan népszerű lett az első epizód, hogy mára komplett sorozatot készített a témában Rendőr Lettem címmel. Egy-egy videója már elérte a milliós megtekintést.

Szecso, aki saját bevallása szerint nagyon élvezte a projektet, a rendőri munka több izgalmas területét mutatta meg testközelből, olyan intézkedésekben is részt vett, ahol bármi megtörténhet. A terepen olyan elfogásnál is forgatott, ahol az elkövetőket gyilkossági kísérlet miatt körözték, és általa élesben nézhetjük végig, hogyan kerítik kézre a veszélyes bűnözőket a magyar rendőrségnél.

Természetesen komoly felkészülés előzte meg a forgatást. Az ilyen rázós és sokszor életveszélyes helyzetekben akár egy rossz lépés is végzetes lehet.

- A forgatásokon nem volt bennem félelem, biztonságban éreztem magam a rendőrök mögött. Kaptam képzéseket, mielőtt ezt az egészet elkezdtük. Tudom, hogy adott helyzetben mit szabad, mit nem szabad. A bűnügyi bevetésnél külön tartottak egy megbeszélést, ahol pontosan átnéztük, hogy nagyjából hogy néz ki egy művelet: kik azok, akik mögött nagyobb biztonságban vagyunk, hova nem kéne lépni. Például azt is tudni kell, hogy a fegyveresek hol, milyen irányban vannak, hiszen ott nem jó, hogyha szemben állsz a fegyveressel - ecsetelte a Fókusznak 2021 tavaszán.

Sorozatgyilkosok portréi

Képes összeállításunkban 12 olyan portrét láthatsz, amelyeket sorozatgyilkosokról készítettek. A fotók láttán az embernek az az érzése támad, hogy a tekintetek egyenesen a lelkébe fúródnak.

29 emberrel végzett, most komfortosan éldegél a börtönben - Sorozatgyilkosok portréi

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük