Értekezlet közben rágcsált szappant a cég igazgatója, videó készült róla: ezért viselkedett ilyen furán

Nem mindennapi felvétel készült az igazgatóról, aki egy értekezlet közben kezdett szappant rágcsálni.

GettyImages-1399606414

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki már volt értekezleten, jól tudja, hogy túl sok izgalmas dolog nem szokott történni rajtuk, általában a főnökök összegzik a teljesítményt, kiosztják a feladatokat. Ám egy igazgató egészen különös szemléltetőeszközt választott arra, hogy demonstrálja az igazát.

Az 1952-ben alapított Hongwei cég egyik értekezletén olyan beszédet tartott a főnök, ami minden bizonnyal az összes alkalmazott retinájába beégett, és még videó is készült róla.

Szappanevés az értekezleten

A Kínában lévő tisztítószergyártó cég igazgatója a beszéde közben egy olyan szappant mutatott be, ami nem tartalmaz káros anyagokat, csak lúgot, állati zsírt és tejet. Hogy szemléltesse, milyen természetes is ez a mosószer, mindenki legnagyobb döbbenetére belerágott.

A mutatvány után pusztán egy kis vizet kortyolt el, ezzel is bizonyítva, hogy semmi baja nem lett a szappantól, nem tapasztalt kellemetlen mellékhatásokat. Elmondta, hogy ez a szappan nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, mint a fehérítőszerként jelen levő titán-dioxid, minden ami benne van, valójában tényleg „fogyasztható”.

Ennek ellenére természetesen senkinek nem javasolt kipróbálni a szappanevést. Egyesek szerint a Hongwei gyár tényleg büszke lehet arra, hogy termékeik ehető anyagokból készültek, tehát a környezetet is kímélik, mégis hatékonyan tisztítanak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Olvass 10 történelmi személyről, akinek meglehetősen furcsa ízlése volt

A következő emberek a mekis sült krumpli és fagyi kombinációnál eggyel tovább gondoltak.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük