Most kimutatta a foga fehérjét a kormány

Az ellenzék kiakadt

A PM képviselője, Szabó Tímea blogbejegyzésében fakadt ki a kormány újabb döntésére.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az országgyűlés szeptember 16-án leszavazta a Párbeszéd Magyarországért képviselőjének javaslatát, amit a Pető Intézet megmentése érdekében javasolt.

A PM képvieslője javasolta, hogy miután az Emberi Erőforrások Minisztériumának nincsen elég forrása a világszínvonalú Pető Intézet munkájának támogatására, meg lehetne emelni a minisztérium költségvetésének adott címet az Országvédelmi Alap terhére.

A javaslatot az országgyűlés 341 nem, 37 tartózkodó és 50 igen szavazattal leszavazta. A PM képviselője, Szabó Tímea blogbejegyzést írt, amit felrakott Orbán Viktor Facebook oldalára is, majd egy petíciót is indítottak az intézet megmentése érdekében.

Stadionok igen, beteg gyerekek nem? Csődbe viszik a remény intézményét

- A Nemzetközi Pető Intézet nem csak egy több ezer gyerekkel foglalkozó intézmény, hanem gyermekek, szülők és családok ezrei számára a remény otthona. - írja Szabó Tímea a blogbejegyzésében.

A képviselő szerint a miniszterelnök, Orbán Viktor ennek ellenére úgy döntött, hogy a beteg gyerekek nem számítanak.

- Stadionépítési megalomániája letaszította a gondoskodás térképéről a Pető Intézetet. A Pető ugyanis nem csődbe megy, hanem csődbe viszik. A csődeljárást Orbán Viktor vezényli, asszisztál Balog Zoltán, kivitelezi a Pető Kft. Fideszhez igencsak lojális vezetésének egy része.

Prémiumra bezzeg telik - Milliárdokat költenek a cégek jutalomra és prémiumra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szabó Tímea kifejti, hogy a Pető Intézet súlyosságának problémáját az országgyűlés nem érzi és nem törődik vele. Ugyanakkor több milliárd forintot tudnak fordítani a stadionok felépítésére valamint felújítására. Szerinte Orbánék magukra hagyták a beteg gyerekeket és inkább felépíti az ürességtől kongó stadionokat.

- Milyen szívtelen ember az, aki a teljes életért naponta küzdő kisfiúkról és kislányokról lemond azért, hogy Kubatov Gábornak, Hende Csabának vagy Sz. Ferenceknek VIP-páholya legyen mindenhol?! - írja a PM képviselője.

Ezek miatt tüntettek az elmúlt években

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szabó Tímea javaslatot tett a pénz előteremtéséhez, hogy ez a rendkívül fontos küldetést betöltő intézmény fennmaradhasson. Viszont ha a kormány nem lép, azzal beimeri, hogy lemond a betegekről és a hátrányos helyzetűekről illetve nem tekinti feladatának a gondoskodást.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Ezt a blogbejegyzést felraktam Orbán Viktor facebook oldalára, hogy együtt hívjuk fel minél több ember figyelmét a Pető Intézet sorsára, és gyakoroljunk nyomást Orbán Viktorra! Ha egyetértesz velem, nyomj egy tetsziket a bejegyzésemre Orbán Viktor falán, ezen a linken. - zárja az írását Szabó Tímea.

A hatalom bebizonyította, hogy mi a mozgatórugója és az nem a családok és a rászoruléók megsegítése és egy élhetőbb élet megteremtése ma Magyarországon. Sajnos a stadionok nem számítanak sem az egészségügyi ellátás részének és nem járulnak hozzá az oktatás fejlődéséhez sem.

Ezt is szeretjük