Végleg elhagyja a vámpíros sorozatot az egyik főszereplő! Már el is búcsúztatták

Tegnap leadták a Vámpírnaplók egyik legfontosabb epizódját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Péntek este mutatták be a Vámpírnaplók című sorozat utolsó olyan epizódját, amelyben Elena szívtipró kisöccse, Jeremy Gilbert is szerepelt.

Az őt játszó színész, Steven R. McQueen hat év után távozik a sorozatból, kollégái pedig nem mindennapi módon búcsúztatták el a forgatás után.

Tortát az arcba

Nagy űrt hagy maga után a Vámpírnaplók nézőinek szívében Steven R. McQueen, aki azért távozik, mert új kihívások után néz a karrierjében: valószínűleg a Tini titánok című új sorozatban kap majd egy komoly szerepet. A színész a kezdetektől jelen volt a sorozatban, és a tévénézők szeme előtt vált lázadó, érzékeny kölyökből vámpírvadásszá.

A jóképű Stevent, aki a sorozatban az egyik főszereplő, Elena öccsét alakította, hamar megszerette a közönség - különösen a lányok -, de nemcsak számukra nehéz a búcsú: a 26 éves sztárt kollégái is szívükbe zárták. A búcsúepizód forgatása után egy hatalmas tortával lepték meg.

Ian Somerhalder, a Damon Salvatorét alakító színész megtörte a keserédes pillanatot, és neme egyszerűséggel belenyomta a megszeppent Steven arcát a tortába. Szerencsére videó is készült a vicces momentumról, amit alább te is megnézhetsz.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

6 stílusos sorozatsztár

Az alábbi sorozatbeli karakterektől erkölcsi útmutatást ugyan nem mindig kaphatsz, de az kétségtelen, hogy a divathoz értenek.

Ezt is szeretjük