Tényleg feloszlott a magyar együttes? Ez a pletyka terjed
Íme, a válasz!
Sokan a ByTheWay feloszlásáról beszélnek. Mi a helyzet valójában?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha eddig még csak gitárral a kézben, a mikrofonállvány mögött állva láttad a ByTheWay-t, a napokban megosztott videójuk tetszeni fog.

A három srác a kilencvenes évek fiúbandáit megszégyenítő koreográfiával rukkolt elő, de saját bevallásuk szerint nem tudnak táncolni.

A ByTheWay-tánc

Mióta a negyedik tag, Patocska Olivér kilépett a zenekarból, sokan azt hiszik, hogy ezzel a ByTheWay útjának is vége szakadt, pedig erről szó sincs - a fiúk hárman folytatják tovább. Feng Ya Ou, Vavra Bence és Szikszai Péter gőzerővel próbálnak és koncerteznek tovább, a rajongók nagy örömére.

A Facebook-oldalukon betekintést engednek az együttes mindennapjaiba is, híreket, fotókat, videókat osztanak meg, és az aktuális tudnivalókon kívül a mókás pillanatokba is beavatják az oldal követőit.

Pénteken hajnalban a fiúk feltettek egy videót, ami a táncpróbájukon készült, és nagy sikert aratott a rajongók körében, annak ellenére, hogy a ByTheWay szerint még nem az igazi a tánctudásuk. Nézd meg te is a felvételt: szerinted ügyesek voltak a srácok, vagy nem árt még némi gyakorlás, mielőtt a színpadon is táncra perdülnek?

Kép: facebook.com/thebythewayofficial

Ezt is szeretjük