Szörnyű élményben volt része a magyar műsorvezetőnek

Soha többé nem akarja átélni

Ma 16:00-kor búcsúzik a VIVA TV realityje, A Stáb a tanyán.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A legjobb jelenetekből összevágott résszel búcsúzik a VIVA TV utóbbi időkben legnézettebb műsora, A Stáb a tanyán. Iszak Esztinek, Odettnek, Sanyócának, Fluornak és Eckünek kellett megküzdenie a vidéki élet nehézségeivel és vendéglátójuk, Gyula bácsi könyörtelen szigorával.

A fővárosi kényelemhez szokott fiatal celebek egy számukra addig ismeretlen világban éltek túl több mint tíz héten át - meggyűlt a bajuk a trágyázással, szamaragoltak, és élő koncertet adtak a mátranováki művelődési házban.

Véget ér a műsor

Magyarország első számú zenecsatornáján 11 héten át futott a saját gyártású műsor, melyben a Mátranovák melletti tanyán Iszak Eszti, Odett, Sanyóca, Fluor és Eckü szembesült a sokszor kényelmetlen, de kalandokban gazdag vidéki léttel.

Az öt budapesti fiatalnak minden nap újabb, izgalmakkal teli próbákat kellett kiállniuk a birkanyírástól a disznóvágásig. Még a mobiljuk is szigorú vendéglátójuknál, Gyula bácsinál landolt, amit aztán a srácok loptak vissza tőle.

A szereplők lovagoltak szamáron, sőt, ahogy az elvárható egy tanyán játszódó realitytől, a trágyával is közelebbi ismeretséget kellett kötniük.

A vidéki kalandra az egész társaság kellemesen emlékszik vissza, hiszen életre szóló élmény volt ez nekik, még ha vannak is olyan emlékek, amiket legszívesebben kitörölnének a fejükből.

Rossz élmény a csirizzel

Odett csak a komfortérzetet hiányolta, de szerinte még ezt is érdemes volt elviselni egy ilyen kalandért cserébe.

- Amit kiemelnék, az a közös dal, ami nagyon szép mutatója annak, hogy milyen volt ez a kaland. Az utolsó nap örökre bevésődött az emlékeimbe, soha nem felejtem el, hogy milyen kaotikus volt, hogy összevesztünk a fiúkkal, és hogy végül mégis minden jól sikerült.

Ők a legdögösebb hazai sztárok 25 alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azért vállaltam a szereplést, mert szeretném minél többször meglepni az embereket. Sokkal nyitottabb lettem a műsor hatására. Mondjuk galambok közé soha többet nem akarok menni.

Az Odettel szoros barátságot kötő Iszak Eszti így emlékezett vissza:

- Bár csak megerősített abban, hogy muszáj nagyvárosban élnem, örülök neki, hogy kipróbálhattam magam a falusi létben is. Igazán rossz élményem az volt, mikor leöntöttek lisztes vízzel, amiből csiriz képződött a hajamon, a bőrömön, a pulcsimon, mindenhol. Akkorra már a tűréshatárom végén voltam, és tudtam, hogy ha nem megyek arrébb egyedül, akkor teljesen ki fogok akadni.

A fiúk élvezték a forgatást

Fluor csak az első néhány nap allergiás szenvedéseit sajnálja, emellett viszont csak a bulira emlékszik.

- Életre szóló élmény volt, a helyiek is nagyon segítőkészek voltak, például megtanítottak megfordulni, mikor szamárháton lovagoltam. Az első három napban kijött az allergiám, ami nem volt jó, de végül sikerült kikezelnem magam belőle.

Sanyócának kevésbé életbevágó problémája volt a forgatással: ő a levágott szakállát sajnálja, ami után még Fluor is alig ismert rá.

- Mindig viccesebb volt a napunk, mikor Ecküvel és Tomival bementünk a városba. A forgatás rengeteg nevetést és kalandot hozott magával, hiszen Eckü humora, Tomi gátlástalansága és az én huligánkodós hajlandóságom nagyon jó triót kovácsolt belőlünk - mesélte Sanyóca. - A legrosszabb egyértelműen az volt, mikor levágták a szakállam. Nekem az kábé olyan volt, mint mikor Sámsonnak vágták le a haját.

A legpozitívabban Eckü távozott Mátranovákról, benne még ennyi negatívum sem maradt, bár érzése szerint túlságosan finoman bántak a lányokkal.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Nincs olyan emlékem, amit inkább el szeretnék felejteni, végig nagyon jól éreztem magam. Ha ki kell emelni valamit, akkor a szamár elcserélése, a vasazás és a kútnál az ivóverseny lenne az - mondta el Eckü. - Az egész brigád nagyon jó volt, főleg Sanyóval és Tomival tettünk ki magunkért. Mondjuk a lányokat lehetett volna keményebben szekálni, hiszen egyszer sem tört el náluk a mécses.

A nézettségi adatok alapján a versenytársakat rendre maga mögé utasító műsortól a VIVA a legjobb jelenetek összeválogatásával búcsúzik pénteken délután 16:00-kor.

Kép: Red Lemon

Ezt is szeretjük