Egy hely, ahol mindig nyár van: megnyitott Budapest egyik legmenőbb bárja
Itt mindig édes az élet, és sosem fogy ki az Aperol Spritz!

spritz bar gozsdu
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy fergeteges, La Dolce Vita party keretében megnyitott a Spritz Bar Gozsdu - egy hely, ahol egész évben nyár van, ahol a narancssárga az új fekete, ahol sosem fogy ki az Aperol Spritz, szuper antipasti tálak, koktélok, borok, proseccók várnak, és ahol tényleg édes az élet! 

Hajnalig tartott a megnyitó buli, ahol együtt aperol spritzezett a celebek, influenszerek és a kreatív szakma apraja-nagyja, Szentesi Éva, Kulcsár Edina és Cinthya Dictator pedig még a pult mögé is beálltak, hogy kitanulják a Spritz-készítés rejtelmeit.

Minden az Aperol Spritz szeretetével kezdődött

„A Spritz Bar története körülbelül két éve kezdődött, amikor is - pusztán az ital, maga az Aperol Spritz szeretete miatt, illetve annak népszerűségét látva - úgy döntöttünk, hogy erre a márkára bizony, építeni kellene. Ez az az ital, amit szinte mindenki szeret, és ami egész évben egyet jelent a szórakozással és a laza kikapcsolódással. Fogyasztják nyáron a tengerparton, este a bárok teraszain, de télen, a sípályák hüttéiben is” - mesél a kezdetekről Harsányi Gábor, a bár egyik tulajdonosa.

spritz bar budapest1
Fotó: Szénási Ákos

Első lépésként, Gáborék Franciaországból vásároltak három Citroen HY furgont, amit guruló bárokká alakítottak át, és elkezdtek rendezvényekre, fesztiválokra járni. Maga az autó is egy kuriózum - rengetegen fényképezik -, de amit képviseltek, az is eltért egy kicsit a megszokott, fesztiválos koncepcióktól. Minőségi alapanyagokból készült, minőségi italokkal várták a felfrissülni vágyókat. Hamar kiderült, hogy jól döntöttek, hiszen minden eseményen megtalálták a közönségüket. Idén, 2017-ben már jelen voltak minden nagy fesztiválon, több céges bulira is kitelepültek, de esküvőre is hívták már őket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A sikerszéria folytatódott

Az út innentől egyértelmű volt, folytatni kellett ezt a sikersorozatot egy fix üzlet formájában is. A cél a belváros volt, annak is a közepe, így jutottak el a Gozsdu Udvarba. Egy gyors felújítás és re-design után alakult ki a jelenlegi Spritz Bar Gozsdu. A lehetőségek itt jóval nagyobbak voltak, mint a truckok esetében, amit a tulajdonosok igyekeztek is a lehető legjobban kihasználni. Az enteriőr trendi és egyedi a vidám színekre festett régi thonet-székekkel és az igazán figyelemfelkeltő APEROL felirattal. Igazi bárhangulattal és bárkultúrával találkozhatunk itt, ami a kínálatban is visszaköszön. Az alap italokon felül mindenből találunk prémium kategóriát is, és a sörök sem a megszokottak: csapról világos Warsteinert, Hacker-Pschorr búzát vagy - a Gozsdu udvarban egyedül ezen a helyen - Guinness-t is rendelhetünk. A koktélkedvelők is válogathatnak, a favorit a hely signature koktélja, a Spritz Bar shot Aperollal, ginnel, uborkával.

Itt tart a Spritz Bar története jelen pillanatban, de a közép- és hosszú távú célok között szerepel újabb üzletek nyitása és más lehetőségek kiaknázása is, de ezekről egyelőre nem beszélnek a tulajdonosok. Kíváncsian várjuk az újabb híreket!

Ezt is szeretjük