SP megosztotta, kit kedvel a tehetségkutatók versenyzői közül

Nézd meg, mivel töltötték az idejüket a hírességek a hosszú hétvégén!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány sztár még a szabadnapokat sem töltötte semmittevéssel, inkább elfoglalta magát.

Van, aki aktívan pihent, és olyan is akad, aki belevetette magát az éjszakába. Ezt csinálták a sztárok a hosszú hétvégén.

Fluor Tomi

Az egyik legmegosztóbb magyar híresség nem csak lustálkodással töltötte a szabadnapjait. Fluor Tomi úgy döntött, tévézés helyett még utoljára kiélvezi a meleg, nyárias napokat, és a szabadban hódol egy nagyszerű sportnak, a biciklizésnek. Vasárnap délután Budapesten kerekezett, és ezt jókedvűen osztotta meg a Facebookon rajongóival. Rájuk is szakított időt a négy napban, ellátta őket fényképekkel és információkkal.

Barbee

Barbee számára igen izgalmasan telt a hosszú hétvége, és ő sem a lazsálók táborát erősítette. Szombaton egy táncversenyen vett részt, mégpedig zsűritagként. Lelkesen osztotta meg facebookos követőivel az ott szerzett élményeit, és talán ennek kapcsán döntött úgy, hogy ő is beiktatja az életébe a rendszeres testmozgást. Másnap este egy hatalmasat bulizott, de hétfőn már nyugisabb, kellemesebb kikapcsolódásra vágyott. Rajongói oldalán kért ehhez tippeket, szívesen ment volna szabadtéri programra vagy valahová, ahol ehet egy jót. Hogy végül mire esett a választása, azt már nem tudhattuk meg.

SP

Éder Krisztián, vagyis SP kellemes elfoglaltságokat talált magának a hosszú hétvégére, de azért a test karbantartása sem maradt el. Vasárnap este figyelemmel kísérte a Voice-ot, és meg is osztotta a Facebookos követőivel, ki a kedvence, Veres Mónikát minden szempontból tökéletesnek ítélte. Másnap a konditeremben töltötte az idejét, és arról is megosztott egy szösszenetet, amit edzés közben tapasztalt. Megjegyzést tett a közelében edző ismeretlen fiatalemberre - akadtak, akik felháborodtak ezen, és volt, akit a stílus zavart, amit az énekes használt a poszton belül.

Majka

Örömteli napokat tudhat maga mögött Majka. A hosszú hétvége második napján Facebook-oldalával elérte a százezer rajongót. Ezt az ifjú apuka minden követőjének megköszönte, és megígérte, hogy egész héten hízeleg majd nekik. Ezután a gyermekével töltötte az időt, és két képet is megosztott: az egyiken a rá döbbenetesen hasonlító kisfia szerepel, a másikon pedig ő maga, egy cumival a szájában. Úgy tűnik, Majka igazán élvezte a négy nap szabadságot.

Ezt is szeretjük