22 kutyát sétáltatott egyszerre, elkészítette a világ legmenőbb csoportképét

Évek óta hivatásaként tekint a kutyasétáltatásra a férfi, ezért magasabb szintre emelte.

kutyák futás séta

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az ebtartás csodálatos dolog, rengeteg feladattal és felelősséggel jár egy négylábúnak otthont biztosítani. Ezt a problémát ismerte fel az a New York-i férfi, aki életét arra tette fel, hogy az időhiányban szenvedő gazdik kutyáit vigye sétálni csapatostul. Cége, a Saratoga Dog Walkers hihetetlenül népszerű New Yorkban, a kutyások az ötletet és a szolgáltatást is imádják.

Napközben, amíg a gazdik dolgoznak, lelkes önkéntesek foglalkoznak a kutyákkal. A séta úgy néz ki kívülről, mint egy osztálykirándulás, csak diákok helyett kutyusokból áll az évfolyam. Az osztályfőnökök nem fogják túl röviden a pórázt, így a jókedvű blökik kényelmesen fel tudják fedezni a környezetet, játszhatnak egymással. Hosszabb-rövidebb utazások alatt is vállalnak felügyeletet. Mindegyik eb nagyon szófogadó, és értékeli, hogy sétáltatójuk odaadással fordul feléjük: még fotókhoz is hajlandóak pózolni!

Kiemelt kép: Getty Images Hungary.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük