Sms-t ír, hív, vagy Facebookon keres? Ebből tudhatod, mennyire szerelmes!

A háromnapos szabály már a múlté: ebből tudhatod, lesz-e új randi.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy érzed, szuper volt a randi? Jól érezted magad, a vibrálás is beindult, és alig várod, hogy újra találkozzatok? Bízol benne, hogy ő is ezt érzi, de akkor vajon miért nem hív már?

A technika korában, ahol szinte százféle módon, a nap bármely pillanatában elérhet a srác, a háromnapos szabály már a múlté, de abból, hogy hol és mennyi idő után jelentkezik, leszűrheted, mennyire bolondul érted.

Ír, hív, sms-t küld?

Először megkeresni valakit egy randi után mindig elég rizikós, hiszen ekkor a srác még nem tudhatja biztosan, hogy vajon mit gondoltál, akarsz-e még találkozni vele, vagy csak nem akartad megbántani, ezért a randi végéig kedves voltál, de ezután még a suli folyosóján sem akarsz majd összefutni vele.

Az, hogy mennyire szedi össze a bátorságát, árulkodhat arról, mennyire fontos neki a második randi - ha a srác rád csörög, szinte biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van nála, ez ugyanis a legközvetlenebb, legintimebb módja a kapcsolatfelvételnek.

A Facebookról sokan mondják, hogy nem túl romantikus színtér egy randi leszervezéséhez, de ha éppen online vagy, és rád ír a srác, akkor kész azonnal szembesülni a reakcióddal, nem hárítja el a kontaktust, ami szintén szép reményekkel kecsegtet.

7 jel, hogy a srác nem vesz téged komolyan

Nézegess képeket!

Elolvasom

A legkevésbé biztató, ha csak sms-t küld: ilyenkor nincs közvetlen kapcsolat, az üzenetek rövidek és lényegre törőek, nem nagyon fér bele a további érdeklődés - persze, ez nem jelenti azt, hogy a pasit rögtön le kell írnod, az is elképzelhető, hogy csak kissé félénk típus, vagy nem akar túl rámenősnek tűnni.

Mikor keres?

Az idő kulcsfontosságú tényező: míg régebben azt mondták, a randi után illik három napot várni a következő megkeresésig, a kommunikáció és a technika csúcskorában ez a szabály már a múlté, sőt, inkább azt mondhatnánk, ha egy pasi három napon keresztül semmilyen formában nem jelentkezik, akkor valószínűleg nem különösebben lelkesedik egy lehetséges kapcsolatért.

Kedves gesztus, ha a srác még a randi napján küld egy sms-t, vagy rád ír Facebookon: ekkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon jól érezte magát, és szeretné, ha a randinak lenne második felvonása.

Minél több idő telik el a randi és az első megkeresés között, annál kisebb a srác lelkesedése: ha három napnál többet vár, akkor legyél óvatos, és mérd fel a terepet, mielőtt fülig belezúgnál. Ez még nem jelenti, hogy nincs közös jövőtök, de valószínűleg még ő sem tudja biztosan, hogy mit akar.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Általános szabály, hogy egy hétnél tovább ne várj senkire: az a pasi, akinek hét teljes napon keresztül nem volt ideje rád dobni egy sms-t, a te idődet sem érdemli meg.

Ezt is szeretjük