Sms-t ír, hív, vagy Facebookon keres? Ebből tudhatod, mennyire szerelmes!

A háromnapos szabály már a múlté: ebből tudhatod, lesz-e új randi.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy érzed, szuper volt a randi? Jól érezted magad, a vibrálás is beindult, és alig várod, hogy újra találkozzatok? Bízol benne, hogy ő is ezt érzi, de akkor vajon miért nem hív már?

A technika korában, ahol szinte százféle módon, a nap bármely pillanatában elérhet a srác, a háromnapos szabály már a múlté, de abból, hogy hol és mennyi idő után jelentkezik, leszűrheted, mennyire bolondul érted.

Ír, hív, sms-t küld?

Először megkeresni valakit egy randi után mindig elég rizikós, hiszen ekkor a srác még nem tudhatja biztosan, hogy vajon mit gondoltál, akarsz-e még találkozni vele, vagy csak nem akartad megbántani, ezért a randi végéig kedves voltál, de ezután még a suli folyosóján sem akarsz majd összefutni vele.

Az, hogy mennyire szedi össze a bátorságát, árulkodhat arról, mennyire fontos neki a második randi - ha a srác rád csörög, szinte biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van nála, ez ugyanis a legközvetlenebb, legintimebb módja a kapcsolatfelvételnek.

A Facebookról sokan mondják, hogy nem túl romantikus színtér egy randi leszervezéséhez, de ha éppen online vagy, és rád ír a srác, akkor kész azonnal szembesülni a reakcióddal, nem hárítja el a kontaktust, ami szintén szép reményekkel kecsegtet.

7 jel, hogy a srác nem vesz téged komolyan

Nézegess képeket!

Elolvasom

A legkevésbé biztató, ha csak sms-t küld: ilyenkor nincs közvetlen kapcsolat, az üzenetek rövidek és lényegre törőek, nem nagyon fér bele a további érdeklődés - persze, ez nem jelenti azt, hogy a pasit rögtön le kell írnod, az is elképzelhető, hogy csak kissé félénk típus, vagy nem akar túl rámenősnek tűnni.

Mikor keres?

Az idő kulcsfontosságú tényező: míg régebben azt mondták, a randi után illik három napot várni a következő megkeresésig, a kommunikáció és a technika csúcskorában ez a szabály már a múlté, sőt, inkább azt mondhatnánk, ha egy pasi három napon keresztül semmilyen formában nem jelentkezik, akkor valószínűleg nem különösebben lelkesedik egy lehetséges kapcsolatért.

Kedves gesztus, ha a srác még a randi napján küld egy sms-t, vagy rád ír Facebookon: ekkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon jól érezte magát, és szeretné, ha a randinak lenne második felvonása.

Minél több idő telik el a randi és az első megkeresés között, annál kisebb a srác lelkesedése: ha három napnál többet vár, akkor legyél óvatos, és mérd fel a terepet, mielőtt fülig belezúgnál. Ez még nem jelenti, hogy nincs közös jövőtök, de valószínűleg még ő sem tudja biztosan, hogy mit akar.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Általános szabály, hogy egy hétnél tovább ne várj senkire: az a pasi, akinek hét teljes napon keresztül nem volt ideje rád dobni egy sms-t, a te idődet sem érdemli meg.

Ezt is szeretjük