3 családi autó, amivel gyerekjáték a parkolás
Próbáld ki a ŠKODA utazó családi parkban!
Ismerd meg a ŠKODA új modelljeit ezen a nyáron!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ŠKODA 2014 nyarán újra útra kell legújabb modelljeivel, hogy a Danubius Hotels szállodalánccal együttműködve hat különböző helyszínen közös programra invitálja az érdeklődő családokat.

ŠKODA utazó családi park

A ŠKODA utazó családi parkkal a nyár során még négy helyszínen találkozhatsz. A felnőtteknek alkalmuk nyílik kipróbálni az új Octaviát, a Rapid Spacebacket illetve a megújult Yetit, de a gyerekekre is színes programok várnak.

Felnőtt és gyerek programok a ŠKODA utazó családi parkban

Amíg a felnőttek a KRESZ tesztben tehetik próbára tudásukat, addig a gyerekek kipróbálhatják a gyermek-tanpályáját saját járgányaikkal, vagy a helyszínen biztosított mini-járművekkel - melyeket felnőttként is szívesen kipróbáltunk volna -, továbbá KockArt kockafestő mesternek is állhatnak. A rendezvénysorozat minden állomásán a kocka egy oldalát lehet kifesteni, a kockán pedig egy-egy rajzolt modell és helyi nevezetesség szerepel.

A ŠKODA családi park állomásai:

  • 2014. június 20-21. – Hotel Marina, Balatonfüred
  • 2014. július 4-5. – Hotel Annabella, Balatonfüred
  • 2014. július 18-19. – Danubius Health Spa Resort Sárvár, Sárvár
  • 2014. augusztus 1-2. – Danubius Health Spa Resort Aqua, Hévíz
  • 2014. augusztus 8-9.- Danubius Health Spa Resort Bük, Bükfürdő
  • 2014. augusztus 22-23. - Hotel Lővér, Sopron

Kockafestés Balatonfüreden

Regisztrálj és nyerj!

A rendezvényen nemcsak akkor vehetsz részt, ha a szállodákban megszálltál, egyszerűen csak regisztrálnod kell a helyszínen és részt vehetsz a utazó családi park programjain. Ráadásul a regisztrálók között minden helyszínen egy két fős hétvégi pihenés talál gazdára a Danubius Hotels Group jóvoltából, melyhez az utazást egy ŠKODA biztosítja.

3 ŠKODA modell - neked is érdemes kipróbálnod!

Rapid Spaceback

Megismerheted a cseh márka legújabb tagját, a Rapid Spacebacket is. A 2013 év végén megjelent új modell StylePlus felszereltségének különlegessége a nagyméretű színezett panoráma üvegtető, mely az üveggel borított csomagtér-ajtóval együtt tágas térérzetet biztosít az autóban ülve. Nyárestéken akár romantikus csillagvizsgálóvá is alakítható az autó, de a gyerekek is élvezik, hogy jóval többet látnak a külvilágból utazás közben. További előnye még, hogy futómű-karakterisztikájának köszönhetően remekül elnyeli az úthibákat.

Yeti

A megújult Yeti egyik fő különlegessége első ízben kínált két változata: a Yeti és a Yeti Outdoor. Az utazó családi parkban az utóbbi változat, a terepes túrákra született off-road karakterű Yeti Outdoor modell tesztelhető egy 2.0 TDI 170 lóerős motorral. Mindkét változat ideális családi autónak: tágas, remekül pakolható - a hátsó ülések kivétele után 1760 literes csomagtérrel -, de nem túl hosszú - 4,22 méteres - utóbbi az erős összkerékhajtásnak köszönhetően bármilyen terepen elboldogul. Mindemellett a Yetivel remekül lehet manőverezni, meglepően egyszerű lesz a parkolás. Mindkét Yeti modell rendelhető 4x4 kerék meghajtással.

ŠKODA Yeti és ŠKODA Rapid Spaceback

Octavia

A programban résztvevők az új Octaviában tesztelhetik a legújabb vezetéstechnikai rendszereket, többek között a Park Assist rendszert, melyet azoknak találtak ki, akiknek gyakran akad gondjuk a megfelelő parkolóhely kiválasztásával. A Park Assist mind a párhuzamos, mind a merőleges parkolás esetén segít beállni a parkoló autók közé. A párhuzamos parkoláshoz ezután mindössze 60 cm-el több helyre lesz szükség, mint maga az autó hossza. Azt is kipróbálhatod, hogy hány bőrönd fér el az Octavia csomagterében. Súgunk: nekünk négyet egészen könnyen sikerült elhelyezni.

ŠKODA utazó családi park
Az utazó családi parkról bővebb információ a www.skoda.hu oldalon található.
Ezt is szeretjük