Le sem szállnak apjuk hátáról a selyemmajomikrek - A miskolci állatkertben születtek

Selyemmajmok születtek a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban.

majom-4

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fehérpamacsos selyemmajom-hármasikrek születtek a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban. A kicsik apjuk hátába kapaszkodnak, ami nem szokatlan: a faj jellemzője, hogy születés után azonnal az apa veszi át az utódok hordozását, és később is csak a szoptatás idejére adja át a kicsiket az anyának.

A kölykök három hónapos korukig anyatejen élnek, és kéthetes korukban kezdik felfedezni környezetüket. Ahogy cseperednek, az idősebb testvéreik is besegítenek gondozásukba, játszanak velük, hordozzák és tanítják őket.

Képeken a kis selyemmajmok

Miskolci Állatkert és Kultúrpark szülőpárja 2017 óta már hét kölyökkel gazdagította az intézményben élő selyemmajomcsoportot. Nézd meg képeken a legifjabbakat!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük