Nem tagadja! Ezért volt rehabon Selena Gomez
A részletek
Selena két hetet töltött egy rehabilitációs központban - ha érdekel, miért, olvass tovább!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassan egy hónapja annak, hogy Selena Gomez elhagyta a rehabot, és az Instagramra feltöltött fotó alapján úgy tűnik, jobban érzi magát, mint valaha.

Az énekesnő ügynöke szerint Selena nem szerhasználat miatt tartózkodott a Meadow rehabilitációs központban, mindössze nyugalomra volt szüksége.

Szünetet tartott

Selena január elején vonult be a klinikára, ahol érzelmi válságba jutott vagy drog- és alkoholfüggő fiatalokat kezelnek. Két hetet töltött ott, és a Billboard magazin forrásai szerint ez az időszak inkább hasonlított egy wellnesskúrára, mint egy orvosi kezelésre: a 21 éves énekesnőnek csak egy kis szünetre és nyugalomra volt szüksége, hogy összeszedje magát.

Ugyanez a forrás elmondta, hogy a sztár túlhajtotta magát az utóbbi időben, az elmúlt egy évben filmezett, koncertezett, reklámokban és kampányokban szerepelt, és ez sokat kivett belőle, ezért muszáj volt pihennie. Úgy fogalmazott, hogy Selena kezdett kiégni, így szünetet kellett tartania.

Az énekes-színésznő megfogadta, hogy kimászik a gödörből, és maga mögött hagyja a nehéz időszakot.

"Nem olyan lány"

A Billboard forrása egyértelműen tagadta, hogy szerhasználatról is szó lett volna, hiszen Selena "nem olyan lány". Persze ő is bulizik, ilyenkor ő is iszik, de tudja, hol a határ, és a bennfentes információi szerint még sohasem vesztette el annyira a fejét, hogy baj legyen belőle.

Más is nyomta Selena vállát: nemrégiben egy 19 éves zaklatóval kellett szembenéznie, akit azóta elítélt a bíróság, és a távoltartási végzést is be kell tartania, amikor szabadul.

Az énekes-színésznő megköszönte a közönségnek a támogatást, a virtuális öleléseket és a szeretetet, és minden erejével azon lesz, hogy a rajongók hamar visszakapják régi kedvencüket.

Ezt is szeretjük