Ezt a fotót törölte az énekes a képmegosztó portálról
Mi oka volt rá?
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Disney egykori álompárja újrakezdte a kapcsolatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta Selena Gomez és Justin Bieber hivatalosan is szakítottak tavaly novemberben, senki sem tudja, hányadán állnak egymással.

Ezt a fotót osztotta meg Justin Bieber az Instagramon

A napokban nyilvánosságra került fotó tanúsága szerint még ők sem biztosak benne igazán. Vajon elfelejtik a viharos szakítást, és tiszta lappal indulnak?

Újra együtt?

A múlt hét végén Selena repülőre ült, és követte exbarátját Norvégiába, ahol a srác akkor a Believe turné miatt tartózkodott.

Már ez a cselekedet is találgatásokra adott okot, de sokan úgy gondolták, hogy az énekesnő csak azért ment a fiú után, hogy segítsen neki átvészelni a nehéz időszakot, amin mostanában keresztülmegy.

A többség azonban máris az újrakezdésről beszélt: a rajongók úgy vélik, sőt, reménykednek benne, hogy talán azért találkozott a két fiatal, hogy újraértékeljék a kapcsolatukat. Őket látszik igazolni az, ami a napokban történt.

Justin Bieber ugyanis kiposztolt egy fényképet egy internetes fotómegosztó oldalra, amin volt barátnőjével pózol. A közös képet nem sokkal később eddig ismeretlen okokból törölte is, de a szemfüles rajongók gyorsabbak voltak nála, és a felvétel azóta is kering az interneten.

Közel egymáshoz

Bár a képhez egyik érintett sem adott semmilyen leírást, és megjegyzést sem fűztek hozzá, kétségtelen, hogy két olyan embert ábrázol, akik igen közel állnak egymáshoz, és boldognak tűnnek. Így nemcsak az feltételezhető, hogy elásták a csatabárdot, hanem az is, hogy hamarosan újra egy párként mutatkoznak majd a nyilvánosság előtt.

Persze egyelőre sem Selena, sem Justin nem erősítette meg, hogy valóban kibékültek, ám a rajongóknak már elég bizonyságot jelentett az ügyben a közös fotó is, amit az énekes kiposztolt. 

Te mit gondolsz, Selena Gomez és Justin Bieber újra együtt vannak?

Ezt is szeretjük