Egy dolog a külsődön, amiből a pasi azonnal ítélkezik: és nem az, amire gondolnál
A pasik első látásra eldöntik, hogy okosnak tartanak-e egy lányt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kár lenne tagadni, hogy az első benyomás minőségében óriási szerepe van a külsőnek. Ha nem is tudatosan, de nagyrészt ez alapján döntjük el, hogy ki szimpatikus, sőt, ideiglenesen fel is ruházzuk az illetőt bizonyos tulajdonságokkal.

Egy friss kutatásból kiderült, hogy mi az az egy dolog a lányok külsején, amiből a pasik már első látásra arra következtetnek, hogy mennyire okos az illető.

Ezt üzeni a rövid haj

Egy indiai hajolajgyártó cég reprezentatív kutatása szerint a fiatal férfiak 60%-a úgy gondolja, hogy a rövid hajú lányok, nők intelligensek, határozottak, függetlenek, és jó vezetési készségekkel vannak megáldva.

A The New Indian Expressben megjelent tanulmány szerint ez a gondolat első látásra megfogalmazódik bennük, míg egy hosszú hajú lány láttán nem ez jutna először az eszükbe.

A felmérés arra is kitért, hogy vajon mennyien hajlamosak pusztán a látványból kiindulva véleményt alkotni valakiről, és mekkora szerepe van a megjelenésnek az első benyomásban. A megkérdezett férfiak 69%-a azt válaszolta, hogy hajlamos kizárólag a külső tulajdonságai alapján megítélni egy nőt.

Milyen hosszú a hajad? Ezt jelenti!

Kíváncsi vagy, rólad mit árul el a pasiknak a hajad hossza? Kattintsd végig a fotókat, és tudd meg!

Ezt is szeretjük