Rihanna már egyetlen gombnyomással is dollármilliókat keres

Hatalmas sikernek örvend az énekesnő, és már a puszta jelenléte is dollármilliókat ér.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha elég nagy sztár vagy, már nem kell különösebben megerőltetned magad ahhoz, hogy hatalmas összeget zsebelhess be.

Igaz, ekkora vagyon mellett valószínűleg már a pénz értéke is teljesen megváltozik. Rihanna napjainkban az egyik legnépszerűbb énekesnő, és úgy tűnik, ahová lép, ott pénz terem. Alaposan megfizetik még a jelenlétét is.

Dollármilliók egy gombnyomással

Az énekesnő számára a megélhetés már egyáltalán nem égető kérdés. Nagyon fiatalon hatalmas karriert futott be, világhírnévre tett szert, és közkedvelt személyiségként tartják számon. Nemcsak az énekhangjával és a dalaival hódít, a stílusát is sokan követik, és a magánéletét is igyekeznek figyelemmel kísérni. A sajtó heti szinten foglalkozik vele, és milliók rajonganak érte.

Ez lehet az oka annak is, hogy idén őt választották ki arra a feladatra, hogy felkapcsolja a karácsonyi fényeket egy londoni plázában. Tulajdonképpen egy gombnyomással megkeres majd több mint nyolcmillió dollárt. Persze Európa legnagyobb plázájáról van szó, és az egészben nem ez a művelet a lényeg, hanem az, hogy Rihanna a jelenlétével hozzájárul az esemény fontosságához.

Azért némi munka is társul a dologhoz: egy minikoncerttel örvendezteti meg a jelenlévőket, és csak ezután kapcsolja fel a fényeket. De még így is el kell ismerni, közel tízmillió dollárnyi fizetés egy nap alatt, mindössze néhány órás munkával nem egy átlagos kereset. Lehet, hogy Rihanna meghívóit máris a karácsony szelleme fűti, és ajándékozási lázban égnek?

Rihannának már alig maradt haja! Drámaian megváltozott az énekesnő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nem ritka az ekkora fizetés

Amerikában, különösen Hollywoodban persze egyáltalán nem szokatlan az, hogy valakinek a puszta neve és jelenléte ekkora összeget érjen. A színészek szintén dollármilliókat tehetnek zsebre egy-egy jobb filmért, de ez persze hosszú hónapok megfeszített munkája után történik meg.

A híres, menő sportolók sem keresnek rosszul, bár a tízmilliós tétel nekik általában évente üti a markukat, nem naponta. Azért nem lehet könnyű a sztárok élete sem, hiszen közhely, de igaz, hogy a pénz önmagában még nem boldogít.

Ezt is szeretjük