Egyre mélyebbre süllyed! Már kemény drogokhoz nyúlt az énekesnő?

Rihannáért eddig is aggódtak a barátai és a rajongók, most úgy tűnik, az énekes nem állt meg a fűnél.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre inkább okuk van Rihanna rajongóinak az aggodalomra: nemrég megírtuk, több közeli barátja is attól fél, hogy a barbadosi énekesnő a tragikusan fiatalon meghalt Amy Winehouse sorsára jut.

Akkor írtuk azt is, hogy bár Riri egyelőre csak könnyű drogokhoz nyúlt, innen már csak egy lépés van hátra a keményebb szerek felé - és úgy tűnik, félelmünk nem volt alaptalan.

Rihanna és a titokzatos fehér por

Rihanna a múlt héten végigtombolta a Coachella fesztivált, ami az egyik legnagyobb zenei és művészeti szabadtéri esemény Kaliforniában.

Ezzel még nem is lenne gond, hiszen Rihanna egy fiatal, sikeres nő, aki megérdemel egy kis lazítást, és ebben a korban a bulinak is itt van az ideje - csakhogy Rihanna nem érte be a koncerteken való csápolással és barátnőjével, Katy Perryvel való partizással.

Minden rajongója ledöbbent, amikor Rihanna egy olyan képet posztolt magáról egy képfeltöltő oldalra, amin némi bizonytalan eredetű fehér por társaságában látható.

A két feltöltött kép egyikén az énekesnő egy ismeretlen férfi nyakában ül, a másikon pedig ugyanennek a férfinak a fején ügyködik valamit a különös anyaggal.

A rajongók persze azonnal kommentcsatába kezdtek, van, aki szerint az elmosódott fotó nem bizonyít semmit, és bármi is lehet rajta, mások Rihanna előéletére hivatkozva azt mondják, naivitás lenne azt feltételezni, hogy a felvételeken valami ártalmatlan dolog látható: "Csak azt nem tudom eldönteni, hogy ez most itt fű vagy kokain" - írja az egyik kommentelő.

Van, aki szerint szuper dolog, hogy az énekesnő ilyen nyíltan és őszintén felvállalja, amit csinál, míg mások világosan látják, hogy Rihanna megindult a lejtőn, ahonnan nagyon nehéz lesz majd visszatérni.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Rihanna egyelőre nem reagált a találgatásokra, legalábbis hivatalosan nem, de a botrány kirobbanása után nem sokkal azt írta a Twitteren: "Őrült vagyok, és nem is próbálok másnak látszani." Szerintünk azért jobban tenné, ha néha a józan eszére is hallgatna, mielőtt túl késő lesz.

Ezt is szeretjük