Eltűnt egy 49 éves férfi: egy hét múlva felhívta a feleségét, hogy baj van
A kanadai férfi előkerült ugyan, de közel ötezer kilométerrel arrébb, és szinte semmire nem emlékszik.

danny-2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 7-én eltűnt egy torontói tűzoltó egy New York-i sítúrán, ahová kollégáival utazott, de egy hóviharban leszakadt a többiektől. Constantinos "Danny" Filippidis most előkerült, de olyan rejtélyes a története, hogy amikor előadta, a rendőrség is alig akart hinni neki.

Miután a felesége jelentette férje eltűnését, egy héten át 250 ember, drónok és helikopterek keresték Danny-t a hegyekben, eredménytelenül. Végül február 13-án a 49 éves férfi felhívta a feleségét, csakhogy a kaliforniai Sacramento repülőteréről telefonált, nagyjából 4800 kilométerre attól a helytől, ahonnan eltűnt. Ekkor a nő arra kérte, tárcsázza a segélyhívót, amit meg is tett, és a rendőrség érte ment.

danny

A síruhát viselő Filippidis elárulta, hogy fogalma sincs, hogyan került a reptérre, és nem tudja felidézni, mit csinált az elmúlt egy hétben. Mindössze annyira emlékszik, hogy egy nagy teherautón érkezett Sacramentóba, ahol vett egy új mobilt, és levágatta a haját. A rendőrség szerint nem valószínű, hogy a férfi tudatmódosító szerek hatása alatt lett volna, inkább azt feltételezték, hogy megsérült, ezért a közeli kórházba vitték megfigyelésre. A helyi seriffiroda úgy döntött, nem vizsgálják ki az esetet.

Ezt is szeretjük