Gyönyörű menyasszonyok a múltból - Akár modellnek is elmehettek volna ezek a nagymamák

Az unokáik büszkén osztották meg a nagymamáikról készült képeket, amik a nagy napon készültek.

régi-menyasszony-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az esküvő nemcsak manapság, hanem már régen is az élet egyik legfontosabb állomása volt. Ezen az emlékezetes napon a nők szeretnék kihozni magukból a legjobbat, hiszen ekkor minden csakis róluk és kedvesükről szól.

A régebbi korokban élő nők fotóinak mindig megvolt a saját varázsa, hiszen filterek és erős smink nélkül is jól látszik, milyen gyönyörű vonásokkal rendelkeztek. Ez hatványozottan igaz az esküvőjükön készült képekre, amelyeken sokan úgy tündököltek, mint az igazi modellek.

Fotókon a régi kor elbűvölő menyasszonyai

Bár ma is gyönyörű képek készülnek a házasodás előtt álló arákról, a régi fotóknak megvan a saját varázsuk - még szerencse, hogy már szinte az egész 20. századot végigkísérte az esküvői fotózás hagyománya. A ma már nagymamakorban lévő nők szépségére unokáik is felfigyeltek, akik büszkén osztották meg a családi album legékesebb kincseit. Nemcsak az arcuk, hanem a ruhájuk is gyönyörű, és tökéletesen passzol a kor divatjához. Ezek a csodás asszonyok akár modellnek is elmehetnének.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük