Lefotózott két idegen lányt az utcán a férfi: 20 évvel később felkereste őket
A régi képek újrafotózva csak még érdekesebbé válnak.

daniel-meadows
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Daniel Meadows fotográfus mestere a szakmájának: tanító keze alól számos sikeres művész került ki, és neve nemcsak a szakmában, a műkedvelők körében is ismert. A 67 éves fotós egyik kedvenc témája a portrékészítés volt, amelynek a '70-es években különös módon hódolt: szimpatikus idegeneket szólított meg az utcán, és aki megengedte, azt lefényképezte.

A rögtönzött modellekkel persze be is mutatkoztak egymásnak, és milyen jól tették. Húsz évvel később ugyanis Meadows gondolt egyet, és felkeresett mindenkit, akit csak tudott, azok közül, akik egykor a kamerája előtt pózoltak. A '90-es években újraalkották a régi portrékat, ám mivel akkoriban még nem volt olyan platform, ahol elterjedhetett volna a zseniális projekt, nem kapott olyan nagy figyelmet.

Régi képek újrafotózva

A művész a közelmúltban összegyűjtötte a képpárokat, és más régi felvételeivel együtt kiadta azokat egy könyvben, amely a Now and Then, vagyis Akkor és most címet kapta. Ennek apropóján már az internet is felkapta az érdekes fotósorozatot, amelyből most mi is bemutatunk néhány képet.

Ezt is szeretjük