Így faragj le 10 centit a csípődből egyetlen ruhadarabbal
Alakjavító öltözködési tippek
A jó pólóválasztással a hasad és csípőd méretét is lefaraghatod.

Az, hogy nem vagy csontsovány, még nem jelenti azt, hogy bármi baj lenne az alakoddal.

Saci megjelenését divatossá, ám alakjához illővé tették
A póló miatt nem látszik a pocak
Lilla itt épp a kardigán párhuzamosságára vonja fel a figyelmet
A nadrág karcsúsította és megnyújtotta Saci alakját

Ez egyszerűen csak annyit tesz, hogy a ruhaválasztás során más dolgokra kell odafigyelned. Hogy pontosan mikre, azt Lendvai Lilla stylist elmondja.

Az átváltoztatás missziója

Lilla a Randikommandó adásban, Mayer Sacin mutatta be, hogyan lehet egy teltebb alakot optikailag karcsúbbnak mutatni. A stylist hangsúlyozta, hogy a jó ruhaválasztás mennyire fontos.

Lilla már az elején elmondta, hogy egyetlen célja lesz az átalakítás során, mégpedig az, hogy Saci alakjának előnyeit kiemelje, hátrányait pedig elrejtse.

Nagy cicik és pocak

A stylist egy bő, egyszínű, vaníliasárga pólót adott Sacira, aminek az volt a funkciója, hogy a lány hasát eltüntesse. Ezzel a darabbal Saci telt melleire helyezte a hangsúlyt, és mivel a póló lezseren omlott alá, valamint elöl, derékban a nadrágba volt tűrve, lapos síkot képezett, így a lány pocakja jótékony feledésbe merült.

Lilla egy drapp színű, fenékig érő kardigánt is ráadott Sacira, ám nem gombolta be, hogy a két oldala párhuzamot képezzen egymással, megnyújtsa Saci alakját, és lefaragjon vele a csípője vonalából.

A cipőválasztás is fontos

Nadrágból egy koptatás nélküli, sötét, matt farmert választott a lánynak, ez ugyanis már eleve vékonyabbnak mutatta a combját. Az összképet még teljesebbé varázsolta azzal, hogy szűkszárú fazont adott rá, ami lényegesen meghosszította Saci lábait.

Az i-re a pontot Lilla egy magas sarkúval tette fel, aminek nem volt pántja, így tovább nyújtotta Saci lábát, sőt. Testszínű darabról lévén szó úgy tűnt, mintha a lányon nem is lett volna cipő, ami még jobban meghúzta az alakját.

Nem kapott állást, csak mert roma

Saci azért jelentkezett a Randikommandó műsorába, mert roma származása miatt folyton elutasították az állásinterjúkon. Úgy gondolta, hogy azzal, ha új külsőt kap, talán egy új fejezetet is nyithat az életében.

Ezt az elvet követve a team szépségbázisán Saci új frizurát, sminket és ruhát is kapott. Eközben pedig Iszak Eszti leszervezett neki egy állásinterjút. Olvasd el, sikerült-e Sacinak meggyőznie a főnököt, hogy tökéletes az állásra! »

Ezt is szeretjük