Gondoltad volna? Önbizalom-hiányos tini volt a szexi műsorvezető
Iszak Eszti sem volt mindig olyan magabiztos, mint amilyennek most tűnik.

Vadonatúj évaddal indult ismét útjára a VIVA Televízió nagysikerű műsora, a Randikommandó. Iszak Eszti nem csupán az átalakító sorozat háziasszonya, de a szereplők lelki mentora is egyben.

A csinos műsorvezető azonban a képernyőn túl is szívesen adja át tapasztalatait rajongóinak. Bár ma már megtalálta saját stílusát, egykor ő is a Randikommandó csapatának segítségére szorult volna.

Önbizalom-hiányos kamaszként kezdte

A Randikommandó csapata önbizalomvesztett fiatalok számára egészen új dimenziókat nyit meg, ezzel a legjobbat kihozva belőlük. Iszak Eszti amellett, hogy testközelből követi figyelemmel a meghökkentő külső átváltozásokat, a randi pillanatára is hasznos tippekkel látja a fiatalokat.

A bizalmas beszélgetések alkalmával sokan megfontolták tanácsait, többekkel pedig azóta is tartja a kapcsolatot az egykor szintén önbizalom-hiányos szépség.

Tartja a kapcsolatot a lányokkal

- Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk, mióta ismét fut a Randikommandó a VIVA TV műsorán. Sokan keresnek meg annak kapcsán, hogy részt vehessenek a műsorban, de számtalan levelet kapok rajongóktól, illetve a műsorban már átalakított lányoktól is. Szinte mindenkivel közeli viszonyt sikerült kialakítanom, úgy vettem észre, hogy megfogadják a tanácsaimat, adnak a véleményemre, én pedig szívesen adok nekik tanácsokat - mesélt Iszak Eszti.

Eszti is gyakran követett el stílusbakikat, ma már azonban határozottan válogat a ruhadarabok között. Időnként előszeretettel kéri ki akár a Randikommandó stylistja, Lendvai Lilla véleményét, barátnőivel pedig rendszeresen megvitatják a divatvilág újdonságait. Alkalmazkodik az aktuális trendekhez, azonban alapstílusához feltétlenül ragaszkodik.

Saját stílus

- Magaménak érzem a problémáikat, hiszen tinédzserként én is küszködtem önbizalomhiánnyal, ráadásul minden téren kiforratlan volt az ízlésem. Akkoriban jól jött volna a megerősítés, az iránymutatás a Randikommandó szakembereitől - folytatta a legnézettebb zenecsatorna műsorvezetője.

Mára kialakult a saját stílusom, ami leginkább nőies, sportos, kissé hanyag vonalat képvisel. Igyekszem követni a trendet, de ragaszkodom az egyéni ízlésvilágomhoz. A kritikát a barátaimtól, és édesanyámtól szívesen veszem, de sokszor kérek tippeket azoktól a stylistoktól, akikkel együtt dolgozom, mint például Lendvai Lilla - mondta Eszti.

Ezt is szeretjük