Bepillantást engedett a kulisszák mögé! Ilyen Iszak Eszti valójában
A műsorvezető a Randikommandó című műsorban biztatja az önbizalom-hiányos lányokat.

A Randikommadó csapata egészen új távlatokat nyit meg önbizalmukat vesztett fiatalok számára. Iszak Eszti az átváltozás pillanatait a résztvevőkkel karöltve kíséri figyelemmel.

Iszak Eszti mellett Zsidró Tamás is segít a lányoknak átalakulni

Számtalan megható és vicces pillanattal gazdagodva mesélt a forgatások élményeiről az egykori modell.

Jövőbeli tervek

Iszak Eszti modellként a Topmodell leszek című műsort követően egészen Kínáig jutott, az utóbbi két évben azonban a kifutót műsorvezetői székre cserélte. Filmes álmokat is dédelget, de a VIVA mellett jelenleg marketingtanulmányai kerültek előtérbe. Az elmúlt hetekben minden idejét a VIVA Randikommandó című műsorának forgatásai tették ki, melynek háziasszonyaként láthatjuk majd a legnépszerűbb zenecsatorna képernyőjén.

- Hihetetlen, hogy már két éve vagyok a VIVA műsorvezetője, hiszen kezdetben nem is gondoltam, hogy a casting során a legjobbként kerülhetek ki. Jelenleg ez az, amivel úgy gondolom, hogy a közeljövőben is foglalkozni szeretnék.

Az igazán nagy álmom azonban a színészet, amire szintén szeretnék majd a jövőben koncentrálni. Valaki más szerepébe bújva az ember elfelejtheti a saját gondjait, és mindig más személyiséget ölthet magára. Igyekszem minél több lábon állni, de mindig próbálok választani egy fő irányvonalat, hiszen nem vagyok elég hatékony, ha túlságosan megoszlik a figyelmem. Ezért is szorítottam háttérbe a modellkedést a VIVA indulásával - mesélt Eszti karrierjének alakulásáról.

Önbizalom-erősítés

Eszti eddig az Interaktív műsorvezetője volt, most a Randikommandóba jelentkezőknek nyújt lelki támaszt, végigkíséri őket az átváltozás összes szakaszán.

- Szerintem rengeteg tinédzsernek - főként a lányoknak - egyáltalán nincs önbizalma. Ez véleményem szerint egyrészt a mai világ által mutatott torz kép hatására van. Folyton a magazinokban látott ideálokra szeretnének hasonlítani, a tökéletességet keresik. Másrészt a gyerekek a suliban nagyon gonoszak tudnak lenni. Azzal, hogy csúfolják a lányokat, sok sebet tudnak ejteni az önbizalmukon - vélekedett Eszti a fiatalok énképével kapcsolatos problémákról.

- Rengeteg önbizalomvesztett fiatalnak tudjuk a műsor által megmutatni, hogy lehetnek ugyanolyan lehengerlőek, mint a magazinok hasábjain pózoló modellek. Ezáltal olyan útmutatást kapnak, amellyel a jövőben sokkal magabiztosabb lehetnek. A tinik a magazinokban látott szépségekké változhatnak át - folytatta a Randikommandó háziasszonya.

Látva az arcukra kiülő boldogságot, számtalan megható pillanatnak lehettem részese. Nem is tudnék kiemelni egyet, de azok a pillanatok, amikor a csajok megpillantották egy egészen új oldalukat a tükörben, meghatározóak voltak. A kulisszák mögött pedig a stáb többi tagjával való bolondozás mindig jó hangulatot teremtett – számolt be Eszti a forgatások pillanatairól.

Te elégedett vagy a kinézeteddel?

Ezt is szeretjük