Ezek a képek egyszerű vonalakból állnak: a kommentelők nem hittek a szemüknek
Volt, aki a sokadik képnél jött rá, hogy ezek valójában kézi rajzok, amik vonalakból állnak.

tollvonas
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internet remek lehetőség a művészek számára, hiszen ez a felület nagyban megkönnyíti számukra, hogy elérjék az embereket. Ám ez azzal is jár, hogy még nagyobb lett a verseny, hiszen bárki megoszthatja az alkotásait, és csak azok számíthatnak jelentős sikerre, akik valamilyen formában kiemelkednek a tömegből.

Luis Coelho a technikájával tűnik ki a többi illusztrátor közül: a férfi vékony tűfilccel húz apró vonalkákat a papírra, és úgy rendezi el azokat, hogy a végén egy értelmes kép rajzolódjon ki belőlük. Többnyire állatokat rajzol, és közülük is a macskák a kedvencei.

Műveit nemrég a Bored Pandán is megosztotta, ahol a kommentelők nem győzték dicsérni, amiért olyan figurákat tud szabad kézzel létrehozni, amelyek digitálisan rajzolt, nyomtatott hatású képek benyomását keltik. Egy hozzászóló megjegyezte, hogy csak a sokadik kép láttán jött rá, hogy valódi rajzokat néz, és akkor is csak abból, hogy a képen látható volt a művész tollának egy részlete. Neked hogy tetszenek Luis Coelho különleges munkái?

rajz-10

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

Ezt is szeretjük