Ezért hisz a szellemekben Radics Gigi: természetfeletti élményben volt része
Radics Gigi elárulta: hisz a földöntúli dolgokban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Átvették a csajok a szellemirtó bizniszt: 27 év után végre megérkezett a sorozat harmadik része. A Sony Pictures Magyarországon is bemutatta az új Szellemirtókat, amely garantálja a szellemes poénokat és a rengeteg kísértetet. Radics Gigi hatalmas baráti társasággal érkezett a premierre. Az énekesnő szerint a természetfeletti erők igenis léteznek.

- Hiszek a kísértetekben és abban, hogy léteznek természetfeletti dolgok. Nekem is volt már részem pár misztikus élményben - mondta Radics Gigi a Szellemirtók hazai premierjén. - Nagyon vártam ezt a filmet, hiszen az egyik kedvenc színésznőm, Melissa McCarthy játszik benne. Szerintem izgalmas, hogy most hölgyek a főszereplők, azt mutatja, hogy a nők minden helyzetben képesek erősek maradni - mesélte a gyönyörű énekesnő.

A film rendezője, Paul Feig eredeti elképzelése szerint az új produkcióban a régi színészgárda szerepelt volna - Bill Murray, Harold Ramis, Dan Aykroyd, Ernie Hudson -, Harold Ramis halála miatt azonban kénytelenek voltak erről a tervről lemondani. A szellemirtók ettől még visszatértek közénk, igaz, egy kicsit másképp, 2016-ban négy belevaló nő veszi fel a harcot a földöntúli lényekkel.

Radics Gigi

Ám hogy ne szenvedjünk hiányt nosztalgiában, a készítők arról is gondoskodtak, hogy majdnem mindegyik eredeti főszereplő, köztük Bill Murray és Sigourney Weaver is felbukkanjanak a filmben. Rajtuk kívül a Koszorúslányok, a Női szervek és a - Budapesten is forgatott - A kém című filmekből ismert kiváló komika, Melissa McCarthy, illetve a Marvel-filmekben Thorként feltűnő Chris Hemsworth is erősíti a produkció szereplőgárdáját.

32 év telt el azóta, hogy 1984-ben bemutatták a nyolcvanas évek egyik legsikeresebb filmjét, az azóta kultuszfilmmé vált Szellemirtókat. A produkció közel 300 millió dollár bevételt hozott az alkotóknak, több szakmai elismerést és díjat is besöpört, főcímdala örök sláger lett, az pedig külön érdekesség nekünk, magyaroknak, hogy Kovács László személyében az operatőr egy honfitársunk. A sikereken felbuzdulva 1989-ben mutatták be a Szellemirtók második részét, majd rajzfilmsorozatot is készítettek kedvenc parapszichológusaink kalandjairól.

Ezt is szeretjük