Elképesztő, ahogy a kozmetikus másodpercek alatt lenyugtat egy vicsorgó kutyát

Egy pánikba esett blöki félelmetesen viselkedhet, ám végül minden megoldódik, ha a szakember jól kezeli a helyzetet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kutyák érzékszervei rendkívül kifinomultak, ami elengedhetetlen a túléléshez. Pontosan ezért nehezen kontrollálják a külső ingerekre adott reakcióikat, magyarán számos olyan helyzet adódhat, ami a gazdi számára talán természetes, kedvencünk azonban bepánikol tőle.

A kutyakozmetikusok munkája kívülről talán álommelónak tűnhet, hiszen ki ne akarna egész nap cuki kutyákat és macskákat fürdetni és fésülgetni? A dolog azonban mégsem fenékig tejfel, elvégre történhetnek az alábbiakhoz hasonló esetek, ami rosszabb esetben akár sérüléssel is végződhet.

A profi kutyakozmetikus

Nem tudni, hogy a blökinek éppen rossz napja volt, vagy egész egyszerűen félt az ismeretlen helytől, helyzettől, és mivel menekülőre nem foghatta, inkább a nyílt csatát választotta. A kutyakozmetikus azonban egy percre sem vette le róla a szemét, nyugodt, csendes hangnemben beszélt hozzá, míg végül elképesztő érzékkel sikerült lenyugtatnia az ebet. 

Nézd meg ezt is - Az év legviccesebb állatfotói

A 2018-as pályázatot a Born Free Foundation szponzorálta, hogy felhívják a figyelmet a természet sokszínűségére és annak védelmére. A finalista képekből válogattunk.

Itt vannak az év legviccesebb állatfotói: zseniális pillanatokat kaptak el a fotósok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nyitókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük