Így garantáltan jól fog telni augusztus utolsó hétvégéje: a legjobb programok egy helyen
Zárd a nyarat emlékezetesen, és mozdulj ki!

strand
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyár utolsó hétvégéjén az előrejelzések szerint igazi strandidő várható. Még szerencse, mert remek igazi, jó kis nyárzáró programok várnak a hétvégén, és még a Balatonra is érdemes lesz lemenni.

Két remek fesztivál is vár Zamárdin, de mutatunk néhány fővárosi mókát is a hét és a nyár utolsó napjaira. Szóval, aki teheti, használja ki a jó időt, és töltse tartalmasan szórakozva, mert jövő héten már itt van az ősz!

Sóletfesztivál

Budapest, a Kazinczy, a Király és a Wesselényi utca közti szakaszon, augusztus 27.

Idén harmadik alkalommal rendezi meg a fővárosban az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség a szabadtéri Sóletfesztivált. A 3. Sóletfesztivál ismét felejthetetlen, kóser gasztronómiai élménnyel vár minden korosztályt a nyár utolsó hétvégéjén. A résztvevők nemcsak négy különböző ország sóletjét, hanem számos más tradicionális zsidó ételt is megkóstolhatnak, illetve bepillantást nyerhetnek a kóser konyha és a zsidó élet rejtelmeibe. Az egész napos fesztiválon a kulináris élmények mellett klezmer zenekarok zenélnek, az érdeklődők továbbá gyermekfoglalkozásokon, kulturális programokon vehetnek részt.

Részletesebben a programról itt!

PORT programajanlo solet 08 23

STRAND Fesztivál

Zamárdi, augusztus 23-27.

A You Me at Six, Alan Walker, Wilkinson, Alle Farben és Vigiland érkezik a korábban már bejelentett Bastille, John Newman, az Icona Pop, Redfoo és a legfontosabb hazai koncertkínálat mellé Zamárdiba. A strandszezon lezárásaként még kiélvezheted a Balaton ikonikus standhelyszínét, méghozzá jobbnál jobb koncerteken táncolva, napközben a parton napozva. A fesztivál több új helyszínnel is várja a látogatókat.

Részletesebben a programról itt!

B.my.Lake Fesztivál 2017

Zamárdi, augusztus 23-26.

Akinek nem jön be a STRAND Fesztivál zenei programja, az rögtön át is szaladhat a B.my.LAKE Fesztiválra, ami szintén Zamárdiban lesz a hétvégén. Idén is az elektronikus zene legkiválóbbjai lesznek jelen. A B.my.Lake-et már az indulás évében Európa legjobb új fesztiváljának választották. Sven Väth, Solomun, Adam Beyer, Loco Dice, Ben Klock, Dixon, Sam Paganini, Rodhad, Julian Jeweil, Ben Sims, Jan Blomqvist, Mind Against, Jacmaster, Amelie Lens és még sokan mások garantálják a feledhetetlen négy napot. A nyitónapon a világ egyik legnépszerűbb techno-kiadója, az Adam Beyer által vezetett Drumcode érkezik a B.my.Lake-re.

Részletesebben a programról itt!

A cikk az ajánló után folytatódik

Indulhat a Ferrari kaland a Shellnél!

Válassza minőségi üzemanyagainkat, gyűjtse a Kuponokat, és hajtson rá a rollerekre!

Promóciónkban 3 Ferrari rollert kínálunk a család minden tagjának: felnőtt, gyerek és freestyle. Ha összegyűjtött 4 db Promóciós Kódot, a Webshopból megvásárolhatja a kiszemelt Ferrari rollert ingyenes magyarországi kiszállítással.

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek: shell.hu

Promóció

Bëlga, vendég: Lóci Játszik

Budapest Park, augusztus 26., 18 óra

Aki nem szeretne, vagy nincs lehetősége elutazni, annak sem kell bánkódnia, ugyanis a fővárosba is kezd visszatérni az élet a nyári uborkaszezon után. A Budapest Parkban játszik szombaton a Bëlga, a zenekar vendége pedig a Lóci Játszik lesz. Az előbbit valószínűleg senkinek sem kell már bemutatni, az utóbbi zenekarról viszont illik elmondani, hogy az idei VOLT Produkció és a Petőfi Rádió közös versenyének fődíját a Lóci Játszik nyerte.

Részletesebben a programról itt!

Ezt is szeretjük