Újra megtelik a Duna Aréna - Izgalmas dolgokat tartogat a hétvége
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

duna-arena
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezen a héten, illetve a hétvégén is különböző változatos eseményekre lehet számítani - garantáltan mindenki meg fogja találni a legjobb programot!

Január 12. és 26. között rendezik meg Budapesten a Vízilabda Európa-bajnokságot, a MU színházban pedig a SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztiválra készülhetnek a kíváncsi látogatók. A Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság, ahol elképesztő terepen kell teljesíteniük a versenyzőknek. A sportprogramok mellett különböző gasztro- és művészeti élményekre is lehet készülni - mutatjuk az izgalmas eseményeket!

Vízilabda Európa-bajnokság 2020

Duna Aréna, január 12-26.

A vízilabda Európa-bajnokságot január 12. és 26. között rendezik meg Budapesten, a Duna Arénában.

A férfiaknál a 16 csapatot négy négyes csoportba osztották, a körmérkőzések után a csoportelsők egyenesen a negyeddöntőbe jutnak, a második helyezettek a harmadikokkal mérkőznek meg ugyanezen célból. A csoportok 4. helyezettjei keresztbejátszás szerint a 13–16. helyért küzdenek.

Az esemény további részletei itt érhetőek el.

SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál

MU Színház, január 16-18.

SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál rövid koreográfiák nyitott és nemzetközi szakmai fóruma. A fesztivál célja, hogy a szárnyaikat bontogató, és már tapasztalt koreográfusokat és táncosokat egyaránt bátorítsa, elősegítse szakmai fejlődésüket, legújabb alkotásaikat megismertesse a nagyközönséggel.

Az eseményről további információ itt érhető el.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

BOK Csarnok, január 17-19.

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás szakértőinek és kiállítóinak segítségével gazdagodj tudással, éld át, tapasztald meg, próbáld ki, amire szükséged lehet a tökéletes fürdőszobához! Ha szeretnél jó döntést hozni fürdőszobáddal kapcsolatban, ha ötcsillagos wellnessélményre vágysz otthonodban, 2020. január 17. és 19. között látogass ki a budapesti BOK Csarnokba!

Az esemény további részleteiről itt lehet tájékozódni.

Téli Etyeki Piknik

Etyek, január 18. 10-16:30 óra

A január 18-i Téli Etyeki Piknik a tüzes és gőzölgő italokról, a toros ételekről és a karácsonyi-farsangi időszak ellenállhatatlan édességeiről szólnak.

Minden évszakban gyönyörű a Gasztrosétány, de a tél mégis a látogatók egyik kedvence, hiszen ilyenkor különleges hangulatot kölcsönöz a környezetnek a sparhelteken, lábosokban és üstökben forralódó bor és tea, a sercegő hurka és kolbász illata és a gesztenyepörkölő üstök közelébe húzódó utcazenészek muzsikája. Ha pedig szerencsés esetben ezt fehér tájjal is megspékeli a természet, akkor valóban varázslatos lesz ez a rendezvény.

Az esemény további részletei itt találhatóak. 

Gasztrohegy hétvégék 11. - Vadászidény

Kultkikötő – Badacsony, január 18-19.

Badacsonyban nemcsak szőlő van: az erdőkből télen előjönnek az ott élő vadak is. Őz, szarvas, vaddisznó kerül a tányérokra, bogyókkal, borokkal, ahogy kell. Tavaly nagy sikere volt, idén új ételekkel repetázhatsz.

Az esemény további részletei itt érhetőek el.

X-Trial Világbajnokság 2020

Papp László Budapest Sportaréna, január 19. 16 óra

2020. január 19-én ismét Magyarországra érkezik a fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság. Ez alkalommal a több szakaszból álló X-Trial motorverseny harmadik futamát rendezik meg Budapesten – majd Barcelona, Bilbao, Wiener Neustadt és Andorra la Vella állomások következnek.

Az extrém és ügyességi sportok kedvelői a Papp László Budapest Sportaréna székeiből izgulhatják végig, ahogyan a világ legjobbjai két keréken elrajtolnak, és megküzdenek egymással a lehetetlennek tűnő pálya elemein, miközben a kiváló hangulatról Szujó Zoltán és Kovács Áron gondoskodik. Egy fergeteges és látványos show, ami nemcsak játék, hanem igazi küzdelem.

Az esemény részleteiről itt lehet tájékozódni.

Édentől keletre. Lázadás Budapesten – Rubi & Lóze

Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, január 15. - február 23.

A kiállítás képeit a Fortepan és a ZuckerMűvek együttműködésében megjelenő, tíz kötetesre tervezett tematikus fotóalbum-sorozat ötödik, Beat, Pop, Rock – Falak és Hangfalak című kötetének képeiből és magángyűjteményekből is válogatta a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ.

Az esemény további részletei itt érhetőek el.

A cikk az ajánló után folytatódik

Capazine – Let's Dance

Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, január 13. - február 10.

A LET’S DANCE, avagy Táncoljunk! hívószó fotográfusokat és zenészeket invitált közös munkára. A műhelymunka központi témája a zene és a fotografikus képalkotás kapcsolata, vizsgálódásának tárgyai a hangképek, a grafikus kották, a montázs, az újrajátszás, a zenetörténet és a fotótörténet találkozása, az alkotói kísérletezés lehetőségei voltak.

Az esemény további részleteiről itt lehet tájékozódni.

8 sport, amely villámgyorsan lerobbantja a zsírt: mutatjuk, melyek közül válogass

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb zsírégető mozgásformákat, amelyekből akár kétszer másfél óra is elegendő lehet a heti kalóriadeficit egészének előállításához.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük