Most utaznod sem kell a karibi hangulathoz: itt borítékolható az extázis

A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

tanc

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az augusztusnak lassan búcsút mondhatunk, a jó idő azonban remélhetőleg még velünk marad egy ideig. Vagy legalábbis a hétvégére, hiszen ezúttal is rengeteg klassz buli és változatos program ígérkezik. Akár táncolni, akár filmezni, akár enni szeretsz.

Ezen a hétvégén vár a PASO - Pannonia Allstars Ska Orchestra, 15. BuSho Rövidfilm Fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok 2019, a XIV. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál, az ArtKert Összművészeti Fesztivál és a III. Hal- és Vadfesztivál.

PASO - Pannonia Allstars Ska Orchestra

Budapest, Kobuci Kert, augusztus 30. 19:00

Az idén 12 éves Pannonia Allstars Ska Orchestra egész nyáron Európa-szerte turnéztatja Best of bakelitlemezét. Csehország, Németország, Szlovénia, Szerbia, Románia és Svájc mellett természetesen Magyarország sem marad ki a sorból, ráadásul idehaza már a hamarosan megjelenő ötödik PASO-nagylemez dalaiból is ízelítőt kap a fesztiválok közönsége.

Karibi hangulat, lüktető ska, füstös reggae, hazai népi ízek, sodró balkáni témák: ez a bombabiztos elegy minden körülmények között működik, nyáron, vízparton egy hideg itallal pedig biztosan borítékolható az extázis. Igazi fesztiválkedvencek, kamaszkorukban is csúcsformában! 

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

15. BuSho Rövidfilm Fesztivál - Budapest Short –

Puskin mozi, Art+ Cinema, Frank Zappa Cafe, Olasz Kultúrintézet, Trafik Klub, augusztus 27. - szeptember 1.

A budapesti fesztivál felszabadult és barátságos hangulattal várja minden évben a rövidfilmek szerelmeseit. A fesztivál központi helyszíne a Vörösmarty mozi, este pedig a DocuArt Kocsiszínben folytatódnak a programok, ahol a zsűri nyilvánosan konzultál, illetve további filmválogatások tekinthetők meg. A fesztivál ugyanakkor Szegedre, Szolnokra, Szombathelyre és a magyarkanizsai Kultúra moziba is eljut.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Szegedi Ifjúsági Napok 2019 – SZIN –

Szeged, Közép Kikötő Sor, augusztus 28-31.

Az ország nyárzáró bulija Szegeden. Négy napig csak a fesztiválozóktól nyüzsög a partfürdő és a város.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

XIV. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva 

Szentendre, augusztus 31. - szeptember 1.

A nyár utolsó hétvégéjén a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál művészeti és gasztronómiai programok özönével várja vendégeit.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

ArtKert Összművészeti Fesztivál 2019

Szentendre, MANK Galéria, ÚjMűhely Galéria, Vajda Lajos Múzeum, MűvészetMalom, augusztus 30. - szeptember 1.

Az ArtKert összművészeti fesztiválon meghallgathatjátok a Blahalouisianát, Bereményi Géza és Másik János közös estjét, Mörköt és a Carson Comát. Lesz még közös festés, művészeti sétára indulhattok, benézhettek a Szentendrei Régi Művésztelepre, és együtt kereshettek kincseket a városban!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

III. Hal- és Vadfesztivál

Budapest, ELTE Lágymányosi Campusa, augusztus 30. - szeptember 1.

A Hal- és Vadfesztivál alkalmával lehetőség nyílik a látogatók számára, hogy megkóstolhassák a méltán híres hazai és nemzetközi halas ételeket neves éttermek és food truckok prezentálásában. A gourmet-fogások szerelmesei mellett a horgászoknak és vadászoknak is kedveznek, ugyanis a rendezvényen megtalálható lesz egy vadász- és horgászkiállítás bemutatókkal fűszerezve, ahol a látogatók megismerkedhetnek a gyártók és forgalmazók legújabb termékeivel interaktív módon.

Lesz a rendezvényen élményhorgászat, mini vadaspark és egy igazi erdei piac, ahol az erdeink legjavát kóstolhatják meg a látogatók, mint a szarvasgomba, medvehagyma, magolajok, parlagfűből készült termékek, pisztrángkrémek, mézek, erdei gyümölcsökből készült lekvárok, szörpök.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

  

Ezt is szeretjük