Fergeteges programok az augusztus 20-i hétvégére: ha még nem tudod, hova menj
Megannyi izgalmas és emlékezetes élmény vár a hosszú hétvége mindhárom napján.

tuzijatek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs még egy olyan jeles napunk, mint az augusztus 20., melyre minden évben több százezren kíváncsiak, nem beszélve az ünnepet megkoronázó, pompás tűzijátékról. Ugyanakkor ne hidd, hogy csak Budapesten futhatsz bele klassz programokba!

Ezen a hétvégén a Fekete Zaj Fesztivál visszatér a Mátrába, lesz Die Antwoord-koncert, Bujtor István Filmfesztivál, Óbudai Világzenei Hét a Kobuci Kertben és Koronázási Ünnepi Játékok Székesfehérváron.

Fekete Zaj Fesztivál 

Sástó, augusztus 17-19.

A 2009-ben indult fesztivált a Fekete Zaj Osztálykirándulás csapata segített életben tartani, és most készen állnak egy nagyobb, igazán tartalmas három napra. Fellépők: Anna von Hausswolff, Crippled Black Phoenix, VHK, Aesthetic Perfection, Middlemist Red, Dope Calypso, Csihar Attila (Void ov Voices), Perihelion, Gustave Tiger, Annelie, Svoid, Pyoba, Black Bartók, Persona Non Grata, Agregator, Képzelt Város, Irrational Ortodox Noise, Psycho Mutants, Entrópia Architektúra, Planetdamage, Zivatar, Ann my Guard.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Die Antwoord 

Budapest Park, augusztus 18., 17:00

A konvencionális dolgokat élből elutasító dél-afrikai Die Antwoord az őskáoszt idézi meg a Budapest Parkban. Egészen biztosan magukkal hozzák antislágereiket - Enter The Ninja, Baby’s On Fire -, melyeket sosem játszott rádió, mégis ezrek üvöltik teli torokból, mintha nem lenne holnap!

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Bujtor István Filmfesztivál

Balatonszemes, augusztus 18-20.

Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Bujtor István Filmfesztivál független/amatőr filmes alkotók, alkotóközösségek számára. A fesztivál célja: emléket állítani Bujtor István szellemi örökségének.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Óbudai Világzenei Hét a Kobuci Kertben

Budapest, Kobuci Kert, augusztus 13-19.

Világzenei héttel ünnepli jubileumi, tizedik évadát a Kobuci. Augusztus 13. és 19. között a Boban Marković Orkestar, a Besh o droM, a Zuboly vagy éppen a Fanfara Complexa mellett a műfaj számos hazai kiválósága és fiatal formációk is fellépnek, valamint táncház is várja a közönséget.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Koronázási Ünnepi Játékok

Székesfehérvár, augusztus 17-19.

Immár hatodik alkalommal rendezik meg Székesfehérváron 2018. augusztus 17-19. között a Koronázási Ünnepi Játékokat. Az összművészeti fesztiválnak köszönhetően az ország egykori szakrális központjának, az Árpád-házi királyok ősi koronázóvárosának falai közé erre az időre beköltözik a középkor a Városház téren felépített utcarészlettel, a vásári forgataggal, a korhű életképekkel, melyeknek a nézelődő is részese lesz a játszóknak köszönhetően.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Biotech USA Bikini Day Vol. 2

Budakalász, Lupa-tó, augusztus 18.

A BioTech szeretettel vár nyárzáró eseményére, melynek keretében megválasztják az idei BioTechUSA For Her lányt! Műsorvezető: Kiss Virág fitneszvilágbajnok, táplálkozási-életvezetési tanácsadó. A szervezők számos programmal készülnek neked a nap folyamán! Akikkel találkozhatsz: Tajthy Hanna, Viktoria Sima IFBB Bikini, Dániel Dengi, Robin Balogh IFBB Pro, Catharina Wahl IFBB PRO, Simon Szimonetta, Koroknyai Virág.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

32. Mesterségek Ünnepe

Budapest, Budai Vár, augusztus 17-20.

Idén augusztus 17. és 20. között 32. alkalommal változik a Budavári Palota a hagyományőrző kézművesség legkiválóbb képviselőinek találkozóhelyévé. A sokak által már jól ismert Mesterségek Ünnepe az év várva várt családi fesztiválja, ahol kicsik és nagyok ismerkedhetnek a népi tárgykultúrával, kipróbálhatják a népi mesterségeket, megcsodálhatják a kézművesek míves munkáit, találkozhatnak halbőrvarróval, íjkészítővel, kalligráfussal, miniatűrkészítővel és sok más, különleges mesterség képviselőjével.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Nyitókép: Pixabay.

Ezt is szeretjük