Petőfi Sándor igazoltatta az autósokat Kecskeméten: videó készült a meglepő esetről

Nagy meglepetésben volt része a kecskeméti sofőröknek.

Petőfi igazoltatott Kecskeméten
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egészen meglepő akcióval rukkolt elő Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata és a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Petőfi-emlékévek kapcsán.

A közelgő március 15-e apropójából az autósokat nem más köszöntötte, mint Petőfi Sándor. A humoros eseményről videó is készült.

Petőfi igazoltatott Kecskeméten

Nagy meglepetésben lehetett része a kecskeméti sofőröknek. Egy rendhagyó műveltségi igazoltatás keretében Petőfi Sándorral találkozhattak ugyanis. 

Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata és a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a közelgő március 15-e és a Petőfi-emlékévek miatt idézte meg a költőfejedelmet. 

A költő nem csupán köszöntötte az autósokat, hanem feltett nekik néhány műveltségi kérdést is. Most te is megnézheted, hogy mi sült ki a nem mindennapi akcióból. 

Az autósok jól láthatóan nagyon élvezték a különleges igazoltatást. A helyes válaszolók még egy kis ajándékot is kaptak. 

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Hol született Petőfi Sándor? 8 kérdés a magyar irodalomból ismert helyszínekről

Egyes földrajzi nevek irodalomóráról is ismerősek lehetnek.

Hol született Petőfi Sándor? 8 kérdés a magyar irodalomból ismert helyszínekről

Kvíz!

Elolvasom

Borítókép: Sebestyén István

Ezt is szeretjük