Pénzhoroszkóp év végéig: vastag lesz a pénztárcád, vagy nehéz napok várnak rád?

Megtudhatod, hogy boldogulhatsz az anyagiak terén december 31-ig.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha van az évnek olyan szakasza, amikor különösen jól jön a pénz, az a téli időszak. Nemcsak azért, mert ilyenkor a fűtésszámla megterheli a költségvetést, hanem az ünnepek miatt is, amikor busás összeg fogyhat el finom falatokra és ajándékokra.

Év végi horoszkópod novemberre és decemberre vonatkozóan ad előrejelzést számodra, mire számíthatsz az anyagiak terén év végéig.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Bár határozott elképzeléseid lehetnek arról, miként alakulnak a pénzügyeid a rövid távú jövőben, nem árt, ha az év utolsó két hónapjában a szokásosnál is előrelátóbb leszel. Ha csak lehet, novemberben igyekezz kicsivel többet félretenni vagy jobban spórolni, ugyanis váratlan kiadásra számíthatsz november végén-december elején. Ha jó előre felkészülsz, nem érhet meglepetés, és könnyen boldogulhatsz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Az ünnepi csillogásnak már a gondolata is lenyűgözhet, és egész novemberben és decemberben a készülődésen törheted a fejed. Ezzel egy időben aggaszthat az is, sikerül-e minden a terveid szerint a pénzügyeket tekintve. Jó hírünk van! Ha minden kiadásodat tudatosan számon tartod, és készítesz egy jó tervet, a csillagok melléd állhatnak, és novemberben, illetve decemberben sem lesznek gondjaid.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Egyik feled spórolna, másik feled költekezne, és ez a két dolog nehezen összeegyeztethető. Bár tudod, spórolni kell, terveid és elképzeléseid teljesítéséhez pénzt kell kiadnod. Kiváltképp igaz lehet ez a december végi időszakra, amikor a karácsonyi bevásárlás hatványozza benned a költekezési kedvet. Próbáld kettős érzéseidet egyensúlyba hozni, sajnos könnyen túlköltekezhetsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Szuper lehet számodra a 2015 végi időszak a pénzügyek tekintetében, ugyanis annak ellenére, hogy a szokásos összeg futhat be számodra most is, sorra olcsóbban juthatsz dolgokhoz, ezért év végére jobban jöhetsz ki, mint azt legszebb álmaidban remélnéd. Fortuna az anyagiak terén melléd szegődhet, és irigylésre méltóan jól kihozhatod pénzügyek tekintetében a karácsonyt is.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Noha mindeddig lehettek olyan dolgok, amiket nem engedhettél meg magadnak, az utolsó két hónapban ez megváltozhat. A csillagok állása szerint pozitívan alakulhatnak a pénzügyeid, tudatos pénzkezelésed meghozhatja a gyümölcsét. Stabil és nélkülözéstől mentes lehet az év vége, ráadásul néhány apró meglepetésre is futhatja, amivel megajándékozhatod magad.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A fűtésszezon kezdetével és a karácsony közeledtével tudatában lehetsz annak, hogy hamarosan nagyobb összegektől kell majd búcsút venned, ezért már előre a fejedben lehet, mire és mennyi jut majd. Fontos, hogy tartsd magad a terveidhez, és ne térj el tőlük, mert akkor minden jól alakulhat. Ne légy feszült a költségek miatt, hiszen ha valaki, te bizonyosan tudod tartani magad a saját szabályaidhoz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Pénzügyeidben nem lesz könnyű megtartani az egyensúlyt az év utolsó két havában, hiszen nemcsak a számlák növekedhetnek meg, az ünnepek is jönnek, és a csillagok állása szerint egy-egy váratlan kiadással is meg kell küzdened. Aggodalomra semmi ok, mert ha nem is lesz mindig pozitív a helyzet, feltalálhatod magad, és egyensúlyba hozhatod a pénzügyi helyzeted.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

2015 utolsó két havában előbb bőség, utóbb szűkebb anyagi keret állhat rendelkezésedre a csillagok jóslata szerint. Érdemes tehát már előre gondolkodnod, és a bőség idején sem túlköltekezni, mert később kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Rakj félre annyit novemberben, amennyit csak tudsz, hogy decemberben könnyedén kijöhess a pénzügyi próbatételekből.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szerencsésen alakulhat számodra az év utolsó két hava az anyagiak terén is, ugyanis nagyobb összeg ütheti a markod, aminek köszönhetően kiadásaidat biztonsággal kezelheted majd. Sem novemberben, sem decemberben nem valószínű olyan kiadás, amely különösebben megterhelne, hála annak a bizonyos összegnek, de szilveszterre feltételezhetően éppen visszakerülhetsz a kedvező időszak előtti alapállapotba.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Pénzügyeid fellendülést mutathatnak novemberben, aminek nagy hasznát veheted, tekintve az év végén megszaporodó kiadásokat. Mindenesetre jól szervezd meg és gondold végig, mire mennyit költesz, illetve különíts el egy vésztartalékot, mivel decemberben előfordulhat olyan alkalom, amikor váratlanul kell fizetned nagyobb összeget valamire, kár vagy éppen valaminek az elromlása miatt.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Novemberben és decemberben különösen jó érzékkel kezelheted a pénzügyeidet. Nemcsak jó szemed lehet az akciókhoz és kreativitásod az okos megoldásokhoz, de az utadba kerülhetnek olyan karrierlehetőségek is, előléptetés vagy éppen egy új munka formájában, amelyek fellendülést hozhatnak anyagi helyzetedben. Most lehet benned bátorság belevágni a változást hozó lehetőségekbe.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Akárcsak kora ősszel, novemberben is, az ősz végével, anyagilag stabil lehet a helyzeted. Ugyanígy a december sem mutat kiugró változást, ami voltaképpen jó hír, mivel ezzel együtt negatív változás sem következik be előreláthatólag. Mivel sok mindenhez jobb áron hozzájuthatsz, az ünnepi vásárlás sem terheli meg valószínűleg látványosan költségvetésed.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük