Nagy 2014-es pénzhoroszkóp

Vastag lesz a pénztárcád?

Horoszkópodból kiderül, lesznek-e anyagi gondjaid, vagy nagyobb összeghez jutsz-e 2014-ben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt mondják, a pénz nem boldogít, de azért legyünk őszinték, jó alap a boldogsághoz, hiszen, ha valakinek anyagi gondjai vannak, folyton gondterhelt a számlák miatt, így nem lehet felhőtlenül boldog sem.

Ha kíváncsi vagy, a 2014-es évben lesz-e elég pénzed mindenre, vagy szoros lesz-e a költségvetésed, akkor olvasd el a horoszkópodat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként a 2014-es évben nagyjából annyi pénzből gazdálkodhatsz, mint 2013-ban, ám az új évben oda kell figyelned, hogy ne szórd a pénzt. Ne költs túl sokat a hobbidra vagy nem fontos, ám annál drágább dolgokra - például fényűző nyaralás, új autó, lakásátalakítás -, ha nem muszáj. Feltétlenül spórolj a váratlan kiadásokra, ugyanis az új esztendő hozhat néhányat, így jobban jársz, ha már előre felkészülsz. Ha bármilyen beruházást tervezel, kétszer is gondold meg, mert sok pénzed bánhatja, ha óvatlan vagy.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha Bika vagy, sajnos az év eleje nem indul valami rózsásan, mert a csillagok állása szerint kaphatsz egy igen borsos számlát, amit nehezen tudsz majd kifizetni. Érdemes már az aktuális hónap elején lakatot tenned a bankkártyádra, illetve addig nem költekezni, míg azt a bizonyos csekket be nem fizetted. Persze ez az óvatosság nem is idegen tőled, hiszen alapvetően jól bánsz a pénzzel, így a 2014-es évben is okosan oszthatod-szorozhatod majd a költségvetésed. Egy jó tanács: ne kockáztass ebben az évben, mert pórul járhatsz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha Ikrek vagy, lehet egy különleges beruházásod 2014-ben, ami jól sülhet el, és nagyon jól kereshetsz vele. Anyagi gondjaid ennek köszönhetően nem igazán lesznek az új évben. Kiegyensúlyozott lehet a költségvetésed, jut is mindenre, de közben a zsebedben is marad némi tartalék. Minderre nagy szükség van, hisz az ember sosem tudhatja, mikor jön egy váratlan kiadás. Nemcsak biztonsági okokból érdemes gyűjtögetned, hiszen nagy álmodat, amit régóta dédelgetsz, a 2014-ben spórolt pénzből megvalósíthatod.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha Rák a horoszkópod, a 2014-es esztendőben igyekezz praktikusan gazdálkodni. Olyan dolgokra költs, melyeknek ára hosszútávon megtérül. Ne vegyél most haszontalan vagy akár luxusdolgokat, légy inkább körültekintő, és olyasmiket vásárolj, amik tényleg kellenek. Év végére így lehet egy kis spórolt pénzed - vagy több spórolt pénzed, ha már eddig is takarékoskodtál. Pénzügyekben ugyanakkor várható még egy fordulat is, ha élsz egy új üzlet lehetőségével, ám légy megfontolt.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

2014 egy olyan év lehet számodra, amikor mindig valahonnan csurran-cseppen egy kis pénz. Elsősorban rokonaid irányából érkezhet az anyagi áldás. Ha befektetésben gondolkodsz, akkor annak kapcsán duzzadhat az egyenleged a bankkártyádon. Közülük valaki ugyanis lehet, hogy be szeretne szállni az üzletbe. Az is előfordulhat ugyanakkor, hogy a pénz, amihez hozzájutsz, nem befektetés, hanem egy távoli rokontól eredő örökség révén jut hozzád, ami nagy örömmel tölthet majd el. Jól oszd be!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

2014 szinte olyan lehet a számodra, mintha nem is történne semmi változás 2013-hoz képest. Nem sok változásra számíthatsz. Anyagilag viszonylag stabil lehet a helyzeted, ha követed az eddigi költségvetési stratégiádat. Bánj ügyesen a pénzeddel, úgy nem lesznek gondjaid. Ha kapsz egy üzleti ajánlatot valakitől, pénzed inkább ne fektesd be ebben az évben, ugyanis nagyon sok stresszel járhat, ami megviselne téged. Jobb, ha inkább megfontoltan gyűjtögetsz, és megőrzöd a nyugalmadat, hisz az mindennél többet ér.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Jó anyagi helyzetbe kerülhetsz az új évben. Ha van ingatlanod, amit 2014-ben eladnál, akkor valószínűleg sikerrel járhatsz, és többért sikerülhet eladnod, mint hinnéd. Ha nem eladnád, hanem kiadnád, az albérletbe bocsátott lakásod hosszútávon bérlőre találhat, és jó pénz ütheti a markod a havi lakbérekből. 2014-ben ugyanakkor, ha több pénzed is van az átlagnál, nem nagyon mersz költeni. Légy kicsit engedékenyebb magaddal, vegyél néha ezt-azt, nem kell annyira spórolni! Legyél persze felelősségteljes is.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

2014-ben elszaladhat veled a ló, ami a költekezést illeti. Sok mindent vásárolhatsz anélkül, hogy tekintettel lennél az árcédulákra. Szinte havonta kerülhetsz ezért nehéz helyzetbe hó végén, hiszen fizetéskor nem parancsolsz magadnak megálljt, így a kapott pénzed jelentős része el is mehet pár nap alatt. Jobb, ha ezzel vigyázol. Mindig készíts magadnak havi költségvetést, mire mennyi pénz jut, így sikerülhet megelőznöd, hogy anyagi gondjaid legyenek. Sajnos a fentiek miatt félretenni nem igazán sikerülhet 2014-ben, hacsak nem igyekszel más politikát követni.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A 2014-es esztendőben teljesen váratlanul ugrásszerű pénzügyi gyarapodásra számíthatsz. Talán fizetésemelés, esetleg egy új munka vár, ami sokkal jobban fizet a mostani állásodnál. Előfordulhat az is, hogy egy korábbi befektetésed, melytől már nem is remélsz sokat, most meghozhatja a gyümölcsét, és felhizlalhatja a bankszámládat. Az új esztendőben annyi lehet a zsebedben, hogy még másoknak is juthat. Jótékonykodásra szánhatod rá magad vagy egy rászoruló rokonod segítésére, ami nagyon dicséretes dolog.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Pozitív éved lehet anyagi szempontból, ha a Bak jegyében születtél. Érhet azonban egy anyagi veszteség, amire nem számítanál. Jóhiszeműséged vihet a bajba. Ne higgy el akárkinek akármit, ne fektess be semmi olyasmibe, vagy ne szerződj senki olyannal, amiről vagy akiről nem tudsz eleget. Ha először jónak tűnik is egy ajánlat, alaposan járj utána, mivel is járna a dolog a pénzt illetően. Máskülönben sokkal vékonyabb pénztárcával zárhatod a 2014-es évet, mint a 2013-ast, és ez csalódottságot eredményezhet, érthető módon, hisz nem ezt szeretnéd.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nagyon távoli rokonodtól örökölhetsz pénzt, vagy kaphatsz kölcsönt. Az összeget olyasmire költheted, ami később akár duplájával vagy háromszorosával is megtérülhet. Okosan mozgathatod ugyanis a szálakat 2014-ben. Alapvetően jó év várhat anyagi szempontból, csak a nagy döntésekre vigyázz. Egy rossz döntés elég ugyanis, és költségvetésed siralmasan megcsappanhat. Ez azért is veszélyes, mert így mínuszba kerülhetsz, és a rengeteg befizetetlen számlád, illetve tartozásod sok aggodalmat okozhat számodra.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha Halak a jegyed, 2014-ben sok pénzed elmehet külföldi utazgatásra, ami befolyásolhatja az év során félretett pénzed mennyiségét. Sajnos egy váratlanul érkező egészségügyi probléma is sok kiadást hozhat ebben az esztendőben. A legjobb már januárban megfontoltan elkészítened egy költségvetést, melyben lefekteted, mire mennyi pénzt szánsz. Számolj az utazásokkal, az esetleges váratlan kiadásokkal. Így nem kerülsz majd kellemetlen helyzetbe 2014-ben anyagi téren.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Mi a kínai jegyed?

Ezt is szeretjük