A leggyakoribb hibák, amik távol tartják a pénzt: a te otthonodban is így lehet

Állandó pénztelenség gyötör? Vess véget neki egyszer és mindenkorra!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Állandó pénztelenség gyötör? Akárhogy spórolsz, hó közepére sincs elég pénzed? Többé nem kell az árcédulákat vizslatnod vagy pénzed centizgetned a boltban. A baj forrását megszüntetve ugyanis anyagi helyzeted rendeződhet egyszer és mindenkorra.

Bár sokan nem hisznek benne, a feng shui, azaz az ősi kínai térrendezési tudomány az élet minden területére nézvést hasznos tanácsokkal látja el az embert, beleértve a pénzügyeket is. A környezet, az otthon berendezése a feng shui szerint befolyásolja a lakásban áramló energiákat, így aztán blokkolhatja a jókat, vagy elő is segítheti azok áramlását.

Szkeptikusként is érdemes adni a dolognak egy esélyt: kerüld el a következő hibákat, hogy ne kelljen többé a pénzhiány miatt bosszankodnod. A jó energiaáramlás hozzásegíthet egy jól fizető állás megszerzéséhez, vagy egy remek megtakarítási ötlet is megfogalmazódhat általa a fejedben.

Három gyakori hiba a feng shui szerint

A feng shui szerint a következő gyakori hibák vezetnek az anyagiakat alakító energiák kedvezőtlen áramlásához.

Helytelen elrendezés

Fontos, hogy a lakás pénzterületére nagy hangsúlyt helyezz. A pénzterület a lakás délkeleti részére esik. Nem szabad, hogy sötét zug legyen, ne itt tartsd a befizetetlen számláidat, és fejlődést nem mutató művirágokkal se díszítsd. Erre a területre érdemes fényes, fémes tárgyakat tenni, valamint apró levelű, élő növényeket, illetve fényforrást. Ez utóbbiak mind a pénz szimbólumai, egyúttal csalogatói is.

Rendetlenség

A jó energiák csak akkor tudnak megfelelően áramlani a feng shui szerint, ha nem blokkolja őket semmi. Az egyik legádázabb energiablokkoló a rendetlenség. Próbáld úgy ütemezni a napjaid, hogy mindig jusson időd rendet rakni. Sem a várakozó mosogatnivaló, sem a tornyosuló ruhák a szennyesben, sem az összevisszaság a szekrényben nem segítik elő az anyagi fejlődésed. Jó trükk, ha mindig mindent azonnal elmosol vagy helyre teszel - így nem uralkodik el a káosz.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem megfelelő színek

Bár furcsán hangozhat, még a színek is befolyásolják, hogyan alakulnak a pénzügyeid. Minden szín hordoz ugyanis valamilyen energiát, ezáltal befolyással van az életedre. Ha olyan színeket halmozol a lakásban, amelyek nem csalogatják a pénzt, azzal akaratlanul is távol tartod magadtól az anyagi bőséget. Igyekezz más színekkel szemben előnyben részesíteni a zöld, kék, barna, fekete, mélysárga és arany színeket. A pénzcsalogató színhasználatról korábbi cikkünkben olvashatsz bővebben.

Ezt is szeretjük