Ez az 6 szín vonzza be a legtöbb pénzt: hogyan hozd ki belőle a maximumot?
Egyes színek a feng shui szerint pénzhozó erővel bírnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Otthonodba nemcsak azért érdemes tudatosan megválasztanod a színeket, hogy jól érezd magad a falak között, hanem azért is, hogy életedben minden zökkenőmentesen menjen.

A következőkben a pénzügyi helyzet javítására, stabilizálására olvashatsz tippeket.

A színek ereje

Minden szín, anyag és minta más energiákat hordoz, illetve más dolgokat vonz be a feng shui szerint. Ami a pénzügyeket és a színeket illeti, a legkedvezőbbek a zöld, a kék, a barna, a fekete és a mélysárga, illetve aranyszín. Ha ezeket a színeket részesíted előnyben az egész lakásban, nem foghatsz mellé, de a biztos hatás érdekében lakásod pénzterületére mindenképpen helyezz el ilyen színű bútorokat, tárgyakat, vagy válassz ide az említett árnyalatokban falszínt. Így anyagi helyzeted lényegesen javulhat, stabilizálódhat: jó fizetéshez, állandó munkahelyhez, fix bevételhez segíthetnek a színek jótékony energiái.

Hol van a lakás pénzterülete?

Egyszerű megtalálni, hol van a lakásod pénzterülete. Tájold be otthonod fekvését! A pénzterület annak délkeleti részére esik. Miután ezzel megvagy, kezdődhet a pénzhozó színek és pénzhozó tárgyak elhelyezése. Kellemes rendezkedést!

Szerelemhozó hálószoba

Hogyan tedd hálószobádat igazi szerelmi szentéllyé? Kattints képgalériánkra, és megtudhatod, mik a szerelemhozó hálószoba főbb tulajdonságai a feng shui szerint!

Ezt is szeretjük