3 dolog, ami minden pasit nyomaszt, de sohasem vallanák be
Most elmondjuk
A férfiak is aggódnak olyan dolgok miatt, amik a nemükből fakadnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan azt hiszik, férfinak lenni könnyebb, mert kevésbé összetett a gondolati és érzelmi világuk, mint a nőké, ám ez nem így van: a pasikat is egy rakás dolog nyomasztja.

Ezek főként a nemek társadalmi megítéléséből fakadnak, hiszen nemcsak a nők, de a férfiak felé is nagyok az elvárások. Elmondjuk, mi jár a fejükben!

Félnek az elutasítástól

Bár változóban van a világ, sokak szemében még mindig az az elfogadott, ha egy férfi kezdeményez. A nők azonban bele sem gondolnak, hogy mekkora idegeskedéssel jár venni a bátorságot, és megszólítani valakit úgy, hogy kétesélyes a dolog: vagy szerencséje lesz a pasinak, vagy elutasítják, ami egy kudarcélmény.

Őket is sújtják a sztereotípiák

Még ma is él az az elmélet, hogy egy férfinak mind fizikailag, mind lelkileg erősnek kell lenni, és sokan sajnos elhiszik, hogy a sírás vagy az érzelmek kimutatása a gyengeség jele. Ez nagyon sok feszültséget okoz bennük, és olyan dolgok elfojtására készteti őket, amiket valójában ki kellene adniuk magukból.

A másik gyakori tévhit, hogy minden férfi kizárólag a szexre hajt. Nagyon meglepődnél, ha tudnád, milyen sokan vannak azok, akiknek ugyanúgy csak az érzelmek megléte esetén megy a testi kapcsolat, ahogyan a nők zömének, és bizony köztünk is vannak olyanok, akik kihasználják a férfiakat - ez nem a nem, hanem sokkal inkább a személyiség kérdése.

Nagy rajtuk a nyomás

Szintén általános elvárás az is, hogy egy férfi legyen sikeres a munkájában, keressen sok pénzt, teremtsen meg egy olyan egzisztenciát, ami később majd egy egész családot kiszolgál, de közben maradjon ideje a szeretteire is - valahol érthető, hogy sokan megijednek a felelősségtől, hiszen nem könnyű ennyi mindennek megfelelni.

Ezt is szeretjük