Ezen van kiakadva a fél internet! Michael Jackson 17 éves lánya férjhez megy?
Paris Jackson ujján gyűrű csillant, és ez elég is a pletykához.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Jackson és barátja, Chester Castellaw még csak nemrég vállalták fel a nyilvánosság előtt is a kapcsolatukat, de máris az esküvőről szólnak a pletykák.

Ennek oka, hogy a lesifotósok egy eljegyzési gyűrűhöz hasonló ékszert véltek felfedezni Michael Jackson lányának bal gyűrűsujján. Most kiderült, hogy igaz-e a pletyka.

A család örülne

A Radar Online a napokban tiszta vizet öntött a pohárba: forrásuk szerint - aki állítólag Paris és a család jó barátja - a 17 éves lány nem készül férjhez menni, nem volt eljegyzés, és bár az ékszer, amit viselt, tényleg Chestertől származik, ők ígéretgyűrűnek hívják, és a szerelmüket jelképezi.

Kiderült azonban az is, hogy a Jackson családnak nem lenne ellenére az sem, ha a fiatalok valóban jegyben járnának. A Kpopstarz arról faggatta Paris nagybátyját, Jermaine Jacksont, hogy mit szólnának, ha hamarosan Chesterrel bővülne a család.

Michael Jackson testvére azt válaszolta, a szerelemnél nem lehet tudni, hogy mit produkál, és őket nem zavarná, ha unokahúguk a közeljövőben azzal állna eléjük, hogy a barátja megkérte a kezét, ő pedig igent mondott.

Sztárok, akik fiatalon házasodtak

Bár kiderült, hogy a pletyka nem igaz, ha mégis így lett volna, nem Paris lenne az egyetlen, aki fiatalon elkötelezi magát.

Ezt is szeretjük