Szerelmes! Michael Jackson lánya egy énekessel randizik

DeAndre Brackensiek az American Idolban tűnt fel, Paris Jackson pedig azonnal beleszeretett a srácba.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csinos lánnyá érett a pop királyának, Michael Jacksonnak 14 éves gyermeke, Paris. A barna hajú tiniről újabban azt rebesgetik, hogy már az első szerelem is rátalált.

Bár a fiatalok egyelőre igyekeznek titokban tartani a bimbózó románcot, a Bild am Sonntag magazin szerint egy fiatal zenész hódította meg Jacko lányának szívét.

A tévében látta meg

DeAndre Brackensieket az American Idol 11. szériájában ismerhette meg a közönség, és bár csak a legjobb nyolc közé került be, egy rajongót biztosan szerzett magának: Parist ugyanis teljesen lenyűgözte a göndör fürtös énekes, és a műsor után sem tudta kiverni a fejéből a fiút.

A lap szerint a fiatalok már háromszor találkoztak, ám a randevúkat igyekeztek titokban tartani - már ami a nyilvánosságot illeti.

Otthon azért nem ilyen nagy a titkolózás, mivel Paris még csak 14 éves, és szíve választottja is mindössze 17 - a lány tehát először is engedélyt kért a nagymamájától.

Szerencsére a nagyi nem olyan szigorú, és valószínűleg nem is szeretné megfosztani az apját még nem olyan régen elvesztő Parist egy kis boldogságtól, így megengedte, hogy a lány találkozzon DeAndréval.

A nagymama feltétele az volt, hogy egyelőre csak beszélgetnek és ismerkednek, de nem foghatják meg egymás kezét - úgy tűnik, azért mégiscsak az ő korabeli szabályok szerint próbálja nevelni Parist.

Mi mindenesetre kíváncsian várjuk, miként alakul majd Paris Jackson első nagy szerelme - szerintünk a srác haja fodrászollóért kiált, de ha Parisnek bejönnek a loknik, akkor reméljük, minden rendben lesz majd közöttük.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük