Szexvideó miatt magyarázkodhat Selena Gomez és Justin Bieber

A Facebookon terjedő link azt ígéri, ha megosztod a barátaiddal, láthatod a sztárpár lepedőakrobatikáját.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki sikeres és népszerű, annak mindig akadnak irigyei is, akik megpróbálnak keresztbetenni neki.

Pontosan tudja ezt Justin Bieber és Selena Gomez is, akikről nemegyszer osztottak már meg hamisított fotókat vagy kamu híreket az interneten. Most azonban egy ellenlábasuk túl messzire ment, Justin és Selena pedig nem győz magyarázkodni az újságíróknak és a rajongóknak.

Szexvideót ígér a link

A botrányt egy facebookos link okozta, ami azt ígéri, ha rákattintasz, egy rejtett kamerával készült felvételt láthatsz, ami Justin és Selena legbensőségesebb pillanatait örökítette meg - a hálószobában.

Persze, már az gyanús lehetne, hogy a link csak akkor visz tovább, ha először megosztod a barátaiddal, majd egy olyan oldalra kalauzol, ahol egy kérdőívet kell kitöltened.

Mindezek ellenére így is sokan vannak, akik hajlandóak a megosztásra kattintani, és még a kérdőívre is bepötyögik a válaszokat, annak reményében, hogy végül láthatják a szaftos videót - nekik azonban csalódniuk kell, hiszen a link természetesen kamu, a videó pedig nem létezik.

A megosztás miatt a link mégis őrült sebességgel terjed, senki sem tudja, vajon hány emberből csaltak már ki információkat a fenti módon.

A legdögösebb külföldi sztárok 25 év alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Selena és Justin persze tajtékzik a dühtől, és nem győzik hangsúlyozni az interjúikban, hogy a videó nem létezik, így senkinek nem érdemes a linkre kattintania.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

A sztárpár hozzászokott már, hogy sok az irigyük, és arra is volt már példa, hogy feltörték a profiljukat, illetve kamu történetekkel próbálták szétválasztani őket, de az már nekik is sok, hogy a népszerűségüket használják fel mások átverésére, közben pedig még egy kínos szexbotrányba is belekeverik őket.

Ezt is szeretjük