Amikor meghalt a nagymamája, 800-szor kinyomtatta ugyanazt a mintát: ezért csinálta

Maria A. Aristidou így emlékezett meg azokról, akiket elveszített.

Maria A. Aristidou így emlékezett meg azokról, akiket elveszített.

Mindenki másként dolgozza fel egy szerette halálát, de mindenkinek szüksége van valamire, ami a gyász idején támaszként szolgál. Maria A. Aristidou különleges módon gyógymódot talált a fájdalmára, amikor egy hónapja elveszítette imádott nagymamáját: a ciprusi lány több ezer gyönyörű pillangót vágott ki papírból. A kreatív tevékenység először csak figyelemelterelésként és hobbiként szolgált, ám hamarosan igazi terápiás időtöltés lett belőle.

Maria közben sokat sírt és nevetett, és felidézte a nagyival közös, boldog pillanatokat. Mire feleszmélt, gyűjteményét több mint nyolcszáz lepke alkotta, és úgy érezte, muszáj megmutatnia őket a világnak, hiszen ezek nem egyszerű papírdarabok, rengeteg érzelem gyűlt össze bennük, és eszmei értékük van. A fiatal képzőművész decemberben nyitotta meg larnakai stúdióját, ahol tárlatot nyitott, hogy bemutathassa a pillangókat. A kiállítással elhunyt szerettei - nagymamája, nagypapája és édesapja - előtt tiszteleg. Képek!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük